+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Druten.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Jachten Druten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.100 p/m

Vacatureomschrijving

Elektromonteur Maritiem gewild! Ben je klaar om je technische skills naar een hoger niveau te tillen? Vergeet saai en repetitief werk, we bieden een afwisselende functie waarbij je kennis maakt met de nieuwste technologieën. Je dag begint met een teamoverleg. Hierbij overlopen jullie gezamenlijk de taken van de dag. Daarna ga je aan het werk: je installeert, onderhoudt en repareert elektrische systemen van onze maritieme voertuigen. Geen dag is hetzelfde! Grijp deze kans om te groeien in je vak. Solliciteer vandaag nog en zet de leiding van het elektrische roer in eigen handen!"

Wij bieden:

Ben jij een ervaren Elektromonteur Maritiem die klaar is voor een tandje extra? Dan zoeken wij jou! Onze unieke positie in de branche betekent dat we gespecialiseerd zijn in het installeren en onderhouden van hoogwaardige elektrotechnische installaties voor luxe jachten. Je saaie routine is dus verleden tijd - bij ons is er altijd wel een nieuwe uitdaging. Bovendien krijg je de kans om te werken met de allernieuwste snufjes en technologieën op de markt. Wij belonen ervaring met een goed salaris, tussen €2700 en €3100 bruto per maand voor 40 uur per week. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Solliciteer vandaag!

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Elektromonteur Maritiem. Als jij een 'hands on' mentaliteit hebt, ervaring in de maritieme sector en je houdt van werken in een dynamische omgeving, dan ben jij de juiste persoon om het team te komen versterken. Wat zoeken we in jou? - Je beschikt over een MBO diploma in Elektrotechniek of vergelijkbaar. - Je hebt ervaring met maritieme installaties. - Je bent bekend met tekeningen lezen, analyseren en verbeteren. - Je bezit goede communicatieve vaardigheden. - Je bent in staat fysiek zwaar werk te verrichten. - Je bent in het bezit van een geldige VCA of bereid deze te halen Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer vandaag!

Waar ga je werken:

Een innovatieve totaalpartner in de elektrotechniek! Ze engineeren, installeren en onderhouden installaties voor opdrachtgevers over de hele wereld. Met een snelle en goede service, flexibiliteit en oplossingsgericht werken ze aan kwalitatieve en functionele oplossingen in diverse branches.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in