+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Druten.
Laad meer vacatures

Timmerman (26 Maart 2024) Druten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als allround timmerman of -vrouw lever je bij ons duurzaam vakwerk. Je werkt aan verschillende projecten, van onderhoud tot nieuwbouw. Je kunt zelfstandig werken en soms met collega's. Je moet ervaren zijn en goed kunnen samenwerken. Je krijgt een goed salaris en kunt kiezen hoe je pensioen geregeld wordt. Ook zijn er kansen op een vast contract. We bieden veel extra s zoals cursussen en borrels. Je spaart punten voor leuke uitjes en cadeaus tijdens je werk. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als allround timmerman of -vrouw ben je bij ons verantwoordelijk voor het opleveren van duurzaam en kwalitatief hoogwaardig vakwerk. Je gaat zowel aan de slag aan projecten in het onderhoud als aan renovatie- en nieuwbouwprojecten. Je gaat zelfstandig aan de slag, eventueel begeleid je daarbij ook één of twee collega's bij de wat grotere projecten. Je bent werkzaam in en rondom Druten.


Ben jij het?

Je draagt al flink wat ervaring als timmerman of -vrouw met je mee en bent bereid al jouw kennis te delen met timmermannen die in je team zitten. Je bent klantvriendelijk en stelt je representatief op. Je gaat secuur en op tempo te werk. Om zelfstandig op al jouw projecten aan te komen is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs BE.


Wat wij bieden

Gebaseerd op jouw ervaringen als timmerman begin je met een salaris tussen de €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, wekelijks of vierwekelijks uitbetaald. Ook kies je zelf voor de pensioensregeling die het beste bij jou past. Bij een fijne samenwerking zijn er op korte termijn al kansen tot een vast contract. Bij Faber geniet je als onze timmerman van meerdere voordelen, van zeer persoonlijke ondersteuning tot uitnodigingen voor onze jaarlijkse cursussen, borrels en barbecues. Daarnaast spaar je ieder uur dat je aan het werk bent punten die je kunt inwisselen voor dagjes weg, gereedschappen en andere cadeaus!


Waar jij werkt

Zie jij jezelf als onze nieuwste allround timmerman of -vrouw aan de slag gaan? Neem snel contact met ons op om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in