+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duiven.
Laad meer vacatures

Project engineer elektrotechniek Duiven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ImpacD jobs

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als project engineer elektrotechniek bij onze opdrachtgever speel je een cruciale rol in het succesvol uitvoeren van diverse technische projecten. Je werkt nauw samen met verschillende teams en stakeholders om projecten van begin tot eind te coördineren en beheren. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Functieomschrijving

Als project engineer elektrotechniek bij onze opdrachtgever speel je een cruciale rol in het succesvol uitvoeren van diverse technische projecten. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en beheren van projecten van begin tot eind, waarbij je nauw samenwerkt met verschillende teams en stakeholders om de gestelde doelen te bereiken.


Onze opdrachtgever

Over de volle breedte biedt onze opdrachtgever bedrijven en instellingen inzicht, advies, realisatie en beheer van hun energievoorziening. Bij onze opdrachtgever draait het niet alleen om denken, maar vooral om doen, zodat zakelijk Nederland vol gas energie kan blijven gaan!

In een tijd waarin energie niet meer vanzelfsprekend is, weten klanten meer dan ooit de waarde te waarderen van een betrouwbare energiepartner die de weg wijst. Bij onze opdrachtgever zit dat helemaal goed. Met de juiste papieren én een karakter om trots op te zijn. Het is eigenlijk heel simpel: als je met energie aan de slag wilt, dan moet je bij onze opdrachtgever zijn!


Wat ga je doen?

Elke dag in deze rol begint met een inspirerende samenwerking met je collega’s, waarbij jullie gezamenlijk streven naar het succesvol realiseren van projecten. Je plaatst de behoeften van de klant centraal en vertaalt deze naar technisch haalbare en veilige oplossingen, waarbij je gebruik maakt van geavanceerde computerondersteunende technische software zoals AutoCAD. Je bent niet alleen geïnteresseerd in de klant en zijn toekomstvisie, maar zoekt ook actief naar manieren waarop onze opdrachtgever een waardevolle partner kan zijn in het verwezenlijken van die visie. Je taken omvatten onder andere het formuleren van realistische uitgangspunten en het maken van gedetailleerde calculaties voor projecten, inclusief ontwerpuitgangspunten en uitvoeringsprocedures. Daarnaast stel je SLD’s op en maak je gedetailleerde werktekeningen. Je houdt nauwlettend toezicht op de projectdoelstellingen en bewaakt de voortgang, kwaliteit en efficiëntie van de uitvoering, waarbij je deze aanpast op basis van financiële en technische analyses. Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van alle benodigde materialen en diensten voor het project en werkt samen met de projectrealisator om ervoor te zorgen dat het ontwerp voldoet aan de specificaties en veiligheidsnormen. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en kansen om je expertise te tonen en bij te dragen aan de succesvolle realisatie van projecten.


Wie zijn wij?

ImpacD Jobs is dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling gericht op betekenisvolle banen binnen de duurzaamheidsbranche. Door onze jarenlange ervaring, kennis en passie binnen de groene sector weten wij als geen ander waar de behoeften en uitdagingen liggen; nu, maar ook in de toekomst.

Vanuit ons fijne kantoor in Eindhoven werken wij voor toonaangevende, duurzame opdrachtgevers bij het vinden van de juiste professionals.

De D van ImpacD Jobs staat voor Duurzaam, Deskundig, Daadkrachtig en Dynamisch. Iedere dag opnieuw zetten wij ons vol positieve energie in om de juiste professionals te matchen aan de meest interessante vacatures binnen de duurzaamheidsbranche.


ImpacD Jobs: op eigen-wijze denken én doen.

Dagelijkse werkzaamheden
  • Plannen en organiseren van projectactiviteiten.
  • Coördineren van communicatie tussen interne en externe teams.
  • Controleren van de voortgang en het bijsturen waar nodig.
  • Rapporteren over de projectstatus en eventuele risico’s.
  • Bijdragen aan continue verbetering van processen en procedures.
Wat breng je mee?

Om succesvol te zijn in deze functie, vragen wij het volgende van jou:

  • Een afgeronde technische opleiding op HBO- of WO-niveau.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de technische sector.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een proactieve houding.
  • Uitstekende organisatorische en analytische vaardigheden.
  • Ervaring met projectmanagement methodieken zoals Prince2 of Scrum is een pré.
Wat brengt onze opdrachtgever jou?

Onze Opdrachtgever biedt jou een uitdagende en afwisselende functie binnen een innovatieve organisatie. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
  • Een salaris tot €5042 (o.b.v. 38 urige werkweek) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Individueel keuzebudget van 18% boven op je brutosalaris. Die je zelf mag invullen!
  • Een dynamische werkomgeving binnen een innovatief bedrijf.
  • Eindejaarsuitkering van 5,94%
  • 36 uur extra spaarverlof per jaar.
  • Een bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon.
  • Duurzaam Inzetbaarheid Budget van € 500,-
Geen motivatiebrief, wel een belletje

Zie je raakvlakken met bovenstaand overzicht en lijkt het je leuk om hier meer over te weten? Stuur onze Accountmanager Jeffrey dan een berichtje of bel hem even op, dan maken we graag kennis en bespreken we de functie en de organisatie uitgebreid met elkaar. Tot snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in