+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch manager engineering Duiven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons kom je in een team dat de beste wil zijn in luxe jachten. Je werkt met experts en focust op wat klanten willen. We groeien en zoeken nu iemand zoals jij. Als Technisch Manager regel je veel en let je goed op techniek en kwaliteit. Je neemt zelf initiatief en houdt van aanpakken. Dit is jouw kans om in een speciale branche te werken en je talent te laten zien. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij deel uitmaken van een team dat streeft naar wereldleiderschap in turn-key projecten binnen het topsegment van de luxe jachtbouwindustrie? Bij dit bedrijf krijg je de kans om met een team van vakspecialisten te werken en je te richten op de ambitieuze wensen van onze klanten. En nu hebben we een plek voor jou beschikbaar vanwege onze groei.

We zijn op zoek naar een proactieve Technisch Manager die barst van de kansen en mogelijkheden. Je bent een uitstekende regelaar met een scherp oog voor detail, techniek en kwaliteit. Initiatief nemen en een hands-on mentaliteit zijn jou op het lijf geschreven. Herken je jezelf hierin? Lees dan verder.



Gevraagd

Je dag begint dynamisch, samen met je collega's en een kop koffie. Als Technisch Manager organiseer en coördineer je activiteiten met betrekking tot engineering, productie (zowel intern als extern), assemblage en montage. Je werkt nauw samen met de directie, sales en operations, en onderhoudt intensieve contacten met externe partners om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de kwaliteitseisen van onze klanten. Daarnaast draag je bij aan het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten door middel van Research en Development, zowel binnen als buiten de organisatie.

Je bent niet alleen bezig met operationele zaken; je maakt ook strategische plannen voor je afdelingen en begeleidt je collega's bij het realiseren van deze plannen en hun eigen ontwikkeling. Je staat voor de uitdaging om deze plannen binnen het vastgestelde budget te realiseren.

Daarnaast werk je aan diverse en uitdagende projecten en ondersteun je de verkoopafdeling door technische oplossingen aan te bieden voor klantvragen, met indien nodig bezoeken aan werven van superjachten tot 200 meter, zowel nationaal als internationaal.



Aanbod

Wij zoeken iemand met:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in de metaaltechnische sector
  • Enige kennis van 3D-modelleren
  • Kennis en inzicht in verschillende productietechnieken
  • Ervaring met bedrijfsprocessen en kwaliteitsmanagementsystemen
  • Bekendheid en ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking (ERP, Windows Officepakket, internet)
  • Kennis van projectmanagement
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, waarbij kennis van het Duits een pré is.


Bedrijfsomschrijving

Wat wij bieden:Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een sterk groeiende organisatie;Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;8% vakantietoeslag per jaar;Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Metaal en Techniek;25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen per jaar bij een fulltime dienstverband;Grote mate van vrijheid en zelfstandigheid;Veel ruimte voor eigen initiatief;Werken in een bijzondere omgeving aan unieke producten, als specialist op het gebied van hoogwaardige design ventilatieroosters in het topsegment van de luxe jachtbouwsector.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in