+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duiven.
Laad meer vacatures

Parttime chauffeur in Duiven Duiven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 p/u

Vacature in het kort

Stap in de wereld van transport en logistiek met deze parttime baan als chauffeur in Duiven. Elke dag is anders, met nieuwe uitdagingen. Je rijdt niet alleen, maar helpt ook bij het opbouwen en afbreken van evenementen. Dit is een kans om te groeien in de transportsector en biedt perspectief voor de lange termijn. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Zoek jij een parttime baan als chauffeur in Duiven? Kom werken voor een aantrekkelijk salaris van € 15 per uur.

Wat ga je doen?

Stap in de wereld van transport en logistiek als parttime chauffeur in Duiven! Elke dag brengt nieuwe uitdagingen. Jij bent verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen naar de juiste locaties, waarbij je zorgt voor een veilig transport en controleert op de juiste lading. Daarnaast help je ook bij het opbouwen en afbreken van evenementenlocaties. Een baan waarin je niet alleen achter het stuur zit, maar ook actief meewerkt bij evenementen.

Wat bieden wij jou?
Als parttime chauffeur ontvang je een salaris van € 15 per uur. En de kans om je verder te ontwikkelen in de transportwereld. Deze baan biedt perspectief voor de lange termijn. En niet te vergeten, je werktijden zijn flexibel en variëren van 24 tot 40 uur per week. Zo kun je jouw werk perfect combineren met andere activiteiten in je leven.

Wie zoeken wij?
Als chauffeur is het belangrijk dat je een goede kennis hebt van verkeersregels en veilig rijgedrag. Daarnaast ben je klantvriendelijk en servicegericht, want je bent het visitekaartje van het bedrijf. Ook vragen we je bereidheid om je E-rijbewijs te halen, mocht je deze nog niet hebben. Minimaal mbo4 werk- en denkniveau is vereist, zodat je deze veelzijdige functie goed kunt uitvoeren.

Werktijden en locaties
Je werkt als parttime chauffeur van maandag t/m vrijdag, en soms in het weekend. De werktijden zijn flexibel en kunnen variëren, afhankelijk van de planning en evenementen. Je bent veel onderweg, maar ook actief aan het werk op verschillende locaties.

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Solliciteer vandaag nog en wie weet zit jij binnenkort achter het stuur van onze vrachtwagen, klaar voor nieuwe avonturen!


Wat wij bieden
  • Een functie als parttime chauffeur in Duiven;
  • Een aantrekkelijk salaris van € 15 per uur;
  • Een uitdagende baan voor de lange termijn;
  • Afwisselend werk van 24 tot 40 uur per week!
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B;
  • Je bent bereid om jouw E-rijbewijs te halen;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie

Lijkt het jou leuk om je sollicitatie toe te lichten met een video? Stuur dan, naast jouw schriftelijke motivatie, een korte videomotivatie van maximaal een minuut naar Merel die werkzaam is op ons uitzendbureau in Nijmegen. Het telefoonnummer waar je deze videomotivatie naar kan sturen is: 06-57398915.

#indebuurt 

StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsDuivenWerkuren per week24 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Parttime (overdag), Tijdelijke fulltime baanSalarisindicatie €15,00 per uur Verantwoordelijk voorAls parttime chauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en op tijd vervoeren van materialen voor evenementen. Gepubliceerd op03-05-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in