+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duiven.
Laad meer vacatures

Verkoopmedewerker tuinmeubelen / kerst (32-40uur) Duiven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dit is een kans om te werken in de grootste Intratuin van Nederland, waar je klanten adviseert en zorgt voor een top presentatie van ons assortiment. In de winter werk je bij de prachtige kerstshow. Wij bieden een meer dan marktconform salaris en een geweldige werksfeer met fantastische collega’s. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wiezijn wij?

Intratuin Duiven is eenfamiliebedrijf waar ruim 275 medewerkers zich inzetten voor een bloeiende engroeiende organisatie. Wij zijn een dynamische organisatie die nooit stilstaaten waarin medewerkers een hoge mate van vrijheid kennen. Ter versterking vanons team zijn wij op zoek naar een collega die graag wil werken op de afdelingtuinmeubelen. In de grootste Intratuin van Nederland heeft de afdelingtuinmeubelen meer dan 600 sets. Het team bestaat uit acht collega’s.

Watga jij doen?

Samenwerken in een geweldigteam van collega’s om klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ditkun je vanuit jezelf op een vriendelijke en deskundige wijze. Om dit tebereiken zorg je voor een optimale presentatie van ons assortiment, blijf je opde hoogte van alle ontwikkelingen in de markt en anticipeer je hierop. Eenfunctie met afwisseling want in de wintermaanden ben je werkzaam op de mooistekerstshow van Nederland op de afdeling kersthuisjes. Deze afdeling wordtbezocht door mensen uit geheel Nederland en zelfs daarbuiten.

Wieben jij?

Je beschikt over mbo werk-en denkniveau. Het adviseren van onze klanten naar een gedegen inwerkperiodegaat je erg goed af. Natuurlijk ben je representatief en communicatief vaardig,maar vooral stap je makkelijk op mensen af om te vragen of je behulpzaam kanzijn.

Watbieden wij?

Een meer dan marktconform salarisen een baan waar je met plezier je pensioen kunt halen, maar vooral een leukewerksfeer met geweldige collega’s.

Watnu?

Spreekt de functie je aan?Solliciteer dan direct als je in aanmerking wil komen voor deze functie. Laatin korte motivatiebrief je skills blijken en vertel ons waarom je voorIntratuin wilt werken. Vergeet niet om een CV mee te sturen.

Wij werken niet metrecruiters of uitzendbureaus voor de invulling van onze vacatures omdat wij iedereenin eigen dienst nemen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in