+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duiven.
Laad meer vacatures

Parttime magazijn medewerker bij FedEx in Duiven Duiven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,32 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken als magazijnmedewerker bij FedEx in Duiven! Je speelt een belangrijke rol in het logistieke proces. Je krijgt een goed uurloon en er zijn kansen om door te groeien. Werk je in bepaalde uren, dan krijg je extra toeslagen. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding. Dit is een kans op een fysiek uitdagende baan met leuke voordelen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Word magazijn medewerker bij FedEx in Duiven en profiteer van een aantrekkelijk bruto uurloon van € 13,32 en doorgroeimogelijkheden!

Wat ga je doen?

Wil jij een belangrijke rol spelen in het logistieke proces van FedEx? Als magazijn medewerker in Duiven ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt en nauwkeurig verwerken van inkomende en uitgaande goederen. Je zorgt ervoor dat pakketten op de juiste plek terechtkomen, checkt ze op eventuele beschadigingen en laadt ze in vrachtwagens. Een fysiek uitdagende baan waarbij je altijd in beweging bent!

Ontdek de voordelen van werken bij FedEx
Niet alleen krijg je een bruto-uurloon van € 13,32 per uur, maar er zijn nog meer voordelen. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer, zodat je gemakkelijk op je werk kunt komen. Werk je tussen 21:00 en 00:00 uur? Dan ontvang je een toeslag van 20% bovenop je salaris. En op zaterdag tussen 00:00 en 06:00 uur zelfs een toeslag van 30%! Bij FedEx waarderen we hard werken en belonen we je daarvoor.

Werktijden en locatie
Als magazijn medewerker bij FedEx in Duiven werk je parttime, 24 uur per week en gaat dus 3 nachten aan de slag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, van 23:00 tot 07:00 uur.  Je komt te werken op onze locatie in Duiven, waar een gezellig en enthousiast team op je wacht.

Doorgroeimogelijkheden binnen FedEx
Bij FedEx geloven we in groei en ontwikkeling. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf. Heb je ambities om bijvoorbeeld supervisor te worden? Dan staan wij klaar om je te ondersteunen met trainingen en begeleiding. Bij FedEx zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Wie zoeken wij?
Als magazijn medewerker is het belangrijk dat je efficiënt en nauwkeurig kunt werken. Je hebt een goed oog voor detail en kunt pakketten snel en correct verwerken. Daarnaast ben je fysiek sterk en in staat om zwaar werk te verrichten. Je hebt een probleemoplossend vermogen, zodat je eventuele logistieke uitdagingen kunt aanpakken. 

Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van het FedEx-team en een belangrijke schakel te zijn in ons logistieke proces? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe magazijn medewerker!


Wat wij bieden
  • Een aantrekkelijk bruto uurloon van € 13,32;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
  • Toeslagen van 20% tussen 21:00 en 00:00 uur en 30% tussen 00:00 en 06:00 uur op zaterdag;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen FedEx.
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je bent in staat om zwaar fysiek werk te verrichten;
  • Je kan een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aanvragen;
  • Je bent 3 nachten per week beschikbaar.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsDuivenWerkuren per week24DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Parttime (overdag), AvondwerkSalarisindicatie €13,32 per uur Verantwoordelijk voorAls magazijnmedewerker ben je primair verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren, opslaan en verzenden van goederen in het magazijn.Gepubliceerd op08-05-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in