+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Echt.
Laad meer vacatures

Paardenverzorger Echt

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 4 - 16 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken met paarden? In deze functie help je met het verzorgen van paarden en werk je samen met dierenartsen. Je kunt dit werk goed combineren met bijvoorbeeld een studie. Het is een baan voor een paar uur per week, vooral in het weekend. Je krijgt een goed uurloon. Het werk is het hele jaar door, maar in sommige maanden is het wat rustiger. Je komt terecht in een fijne, informele sfeer. Dit is een mooie kans als je van paarden houdt en graag buiten bent. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw hart gaat in galop wanneer jij met paarden kan werken, je gaat aan de slag bij een bedrijf dat zich richt op de voorplanting van paarden. Jij hebt een natuurlijk talent om de paarden goed aan te voelen en zorgt voor een perfecte doorstroom van werkzaamheden. 
Als paardenverzorger kun je parttime aan de slag gedurende de weekenden voor een bruto uurloon van € 13,27. Je kunt dit gemakkelijk combineren met een studie of andere parttime werkzaamheden. Klopt jouw hart inmiddels in volle galop? Solliciteer dan direct! Zit je nog op een drafje en heb je dus nog een paar vragen? Neem dan gerust contact op met Luna, 0655164515.


Wat ga je doen?

Als paardenverzorger ben je voornamelijk bezig met het halen en wegbrengen van de paarden vanuit de wei en stal. Ook help je de dierenartsen bij hun werk met administratieve taken.  
Het is een structurele parttime baan voor 4 tot 16 uur per week. Uren kunnen variëren in overleg. Echter, wordt van jou verwacht dat je in het hoogseizoen meer kunt werken dan gedurende het laagseizoen. De maanden november t/m maart zijn over het algemeen rustiger.


Wat kun je van ons verwachten?
  • Structurele parttime (weekend) baan
  • Een informele werkomgeving
  • Je kunt per direct aan de slag

Wat verwachten wij van jou?

Een opleiding in de dierverzorging/ paardenhouderij is mooi meegenomen. Mocht je al ervaring hebben met paarden dan kan dit ook al voldoende zijn.
Goede communicatie met collega’s onderling is heel belangrijk voor dit werk en het zou het handig zijn al je een woordje Engels spreekt i.v.m. klantbezoeken. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in