+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Echt.

Taxichauffeur Leerlingenvervoer Echt-Susteren Echt

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Driel Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 12 - 22 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In het leerlingenvervoer help je kinderen die niet zelf naar school kunnen. Als chauffeur maak je elke dag een verschil in hun leven. Je begint de dag met het ophalen van kinderen en brengt ze veilig naar school. In de middag haal je ze weer op en breng je ze thuis. Je werkt in de ochtend en middag, met genoeg vrije tijd ertussen. Je zorgt voor een veilige en leuke rit. Ook maak je deel uit van een team en heb je contact met ouders. Je kunt zelf kiezen wanneer je werkt. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Het leerlingenvervoer is in het leven geroepen voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen reizen. Bijvoorbeeld door ziekte of een handicap. Structuur en regelmaat zijn erg belangrijk voor deze kinderen. De schooldag starten met een bekend en vrolijk gezicht achter het stuur zorgt bij hen voor een vertrouwd en veilig gevoel. Dat is prettig voor de kinderen, maar ook voor hun ouders of verzorgers. Als chauffeur heb je dan ook een dankbare en betekenisvolle baan die veel verder gaat dan je voertuig van A naar B rijden. Als je in de regio Echt-Susteren woont, zorgzaam bent en zoekt naar een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit; dan is dit echt iets voor jou! Met een rijbewijs B kun je al het verschil maken in het leven van deze kinderen.

Taxichauffeur Leerlingenvervoer bij Van Driel. Wat houdt dat in?
Je werkt als Taxichauffeur Leerlingenvervoer elke schooldag tijdens de ochtenduren van 07:00 tot 09:30 en in de namiddag van 14:30 tot 17:00. Je haalt in de regio Midden-Limburg een vaste groep kinderen thuis op en brengt ze op tijd naar school. In de middag sta je klaar bij het schoolplein om ze weer naar huis te brengen. Tot die tijd heb je alle tijd voor jezelf. Een gemiddelde route duurt 1,5 tot 2 uur. Dat betekent dat je per dag circa 3 tot 4 uur aan het rijden bent. Ben je ook beschikbaar in de avonduren of in het weekend? Dan bespreken we graag de mogelijkheden om meer uren ingezet te worden.

Veiligheid staat bij jou voorop! Je begeleidt de kinderen zorgvuldig bij het in- en uitstappen en vertrekt pas wanneer iedereen op de juiste plaats zit en de veiligheidsgordel om heeft. Met jouw enthousiasme zorg je voor een fijne sfeer in de bus waardoor de kinderen je non-stop vertellen over wat ze hebben geleerd en meegemaakt. Soms word je zelfs verrast met een lief compliment of een creatieve knutsel! Zodra je alle kinderen veilig thuis hebt gebracht, is het tijd voor jou om naar huis te gaan.

Als startend chauffeur begin je met een inwerkprogramma waarin je alles leert over Van Driel, onze werkwijze, je werkzaamheden en de doelgroepen. Je krijgt ook praktische tips over het voertuig dat je gaat gebruiken. Tijdens je werk heb je volop sociale contacten: met de kinderen en hun ouders of verzorgers, en met je collega’s die je tegenkomt bij het schoolplein of een van de standplaatsen. Met de boordcomputer, waarmee je actuele ritinformatie ontvangt, sta je in directe verbinding met de centrale. Wat betreft jouw voertuig, deze mag mee naar huis genomen worden. Je start en eindigt jouw werkdag dus vanuit je eigen woonadres.

Gevraagd

Jouw leeftijd of opleidingsniveau speelt geen rol, maar het is wel belangrijk dat je enthousiast bent en een groot hart hebt voor de kinderen die bij jou instappen. Je weet dan ook goed met hen om te gaan en zorgt voor een fijne sfeer in de bus. Bovendien ben je een betrouwbare en verantwoordelijke chauffeur; veiligheid staat altijd voorop bij jou. De wegen in de regio Midden-Limburg ken je als je broekzak.
  • Minimaal 2 jaar in het bezit van rijbewijs B;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal vereist;
  • Je bent in het bezit van een chauffeurskaart (taxipas) of bent bereid deze kosteloos te behalen;
  • Je woont in de regio Echt-Susteren;
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een medische keuring zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Deze kosten worden door ons vergoed.


Aanbod

  • Veel flexibiliteit in uren, vrijheid, baanzekerheid en dagelijks veel blije kinderen;
  • Bruto startsalaris conform de CAO Zorgvervoer en Taxi van € 14,28 per uur, altijd op tijd betaald;
  • 23 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld in mei en een pensioenregeling via het Pensioenfonds Vervoer;
  • Diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en kosteloos je chauffeurskaart (taxipas) te behalen;
  • Modern en goed onderhouden voertuig dat mee naar huis genomen kan worden en waarmee je jouw werk goed en veilig kunt uitvoeren;
  • Netto bonus voor iedere nieuwe collega die je aandraagt;
  • Uitstekend te combineren met andere verplichtingen, zoals een bijbaan, hobby's, mantelzorg of het oppassen op je kleinkinderen. Of je nu een student bent die wat extra wil verdienen of met pensioen gaat en nog actief wil blijven, deze baan past perfect bij jouw levensstijl.


Uren

12 - 22 uur
Flexibel

Salaris

Bruto startsalaris conform de CAO Zorgvervoer en Taxi

Bedrijfsomschrijving

Leuk dat je bij ons wilt instappen. Wij zijn Van Driel, een Brabants familiebedrijf dat sinds 1973 is uitgegroeid tot een van de grootste personenvervoerders in Nederland. Van leerlingen- en cliëntenvervoer, taxi- en touringcarvervoer, tot autoverhuur; we doen het allemaal! Je komt ons dan ook overal tegen. We doen dat met meer dan 1.000 bevlogen collega's die onze passagiers comfortabel, veilig en met een glimlach op hun bestemming brengen. Elke dag dag weer! Dit maakt werken bij ons uitdagend en betekenisvol. Ook voor jou.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in