+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Node Developer Elektronische Cliënt Dossiers Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 6.000 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren Node Developer die het gedreven development team komt versterken. Jij gaat zowel aan het ECD werken met 40 man en aan het next-generation app platform met 7 man. Het team bestaat uit zowel Fullstack Developers, Devops Engineers en Frontend Developers. Als ervaren Developer ga jij betrouwbare code opleveren en deze testen. Jij focust je voornamelijk op de gebruikservaring en houdt dan ook ten alle tijden de eindgebruiker in je achterhoofd. Om de kwaliteit daarnaast te waarborgen vinden er geregeld code reviews en peer programmings plaats.  

Node, Javascript en typescript behoren tot de technische stack waarmee jij als Node Developer aan de slag gaat! Daarnaast is kennis en ervaring met MongoDB of andere vergelijkbare databases mooi meegenomen en het omzetten van UI naar unieke ervaringen in de app komt bij deze functie kijken. Ook ga jij werken op basis van scrum en kom jij in aanraking met informatiesystemen.  

Aangezien jij een ervaren developer bent ga je direct meedraaien in het team maar krijg je wel een buddy toegewezen die jouw kennis gaat laten maken met alle werkzaamheden en processen binnen de organisatie. Deze organisatie heeft daarnaast doorgroei en opleidingsmogelijkheden genoeg! Voor opleidingen is een budget en qua doorgroeimogelijkheden kan je zowel de diepte als breedte in. Denk bijvoorbeeld aan een PO of scrummaster rol, maar ook kan jij je meer gaan focussen op customer care!  

Dus wil jij als Node Developer aan de slag bij deze organisatie uit Ede en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Heb jij affiniteit met de zorg en wil jij in een team terechtkomen waar iedereen initiatief toont en trots is op haar oplossingen? Dan ben je hier aan het juist adres!



Gevraagd

  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond in de richting van informatica; 
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante ervaring als Frontend Developer; 
  • Javascript, Node en Typescript kennen geen geheimen voor jou; 
  • Ervaring met React (Native), IOS en Android is mooi meegenomen; 
  • Je bent behulpzaam, ondernemend en hebt affiniteit met de zorg. 


Aanbod

  • Een salaris tussen de €3000 en de €6000 op basis van een 40-urige werkweek; 
  • Bonusregeling, een goede pensioensregeling bij NN en een onkostenvergoeding; 
  • Vakantiegeld, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 extra dagen extra bij te kopen; 
  • Mogelijkheid om parttime te werken; 
  • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden;  
  • Een informele bedrijfscultuur; 
  • Mogelijkheid om thuis, op kantoor of bij de klant te werken; 
  • Een organisatie gedreven door aandacht voor de zorg; 
  • Een prettige en moderne werkomgeving in Ede. 


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie uit Ede is gedreven door aandacht voor de zorg! Zij leveren pluriforme zorg door elke dag te werken aan een nieuwe generatie van het Elektronisch Cliënt Dossier. Dit dossier wordt ingezet voor de lange termijn zorg binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, GGZ's en RIBW's. De organisatie heeft met haar softwareoplossingen waarbij zorgverleners direct toegang hebben tot alle dossiers een grote impact op de zorg en naast kennis van software hebben zij in 15 jaar ook diepgaande kennis van de zorg ontwikkeld.  Met een team van 70 medewerkers wordt er iedere dag hard gewerkt om de kwaliteit van de ECD's te waarborgen. Naast online inzichten via de computer wordt er nu ook hard gewerkt aan de toegang van ECD's vanuit je broekzak. Dit is een next generation app-platform die zorgprofessionals ten alle tijden kunnen raadplegen om actuele informatie op te vragen en te verwerken. Dit bedrijf heeft een succesformule ontwikkelt met meer dan 25.000 gebruikers en meer dan 50 zorgorganisaties als klant en zij hopen alleen nog maar verder te groeien! Om deze reden zijn wij op zoek naar een ervaren Frontend Developer!  De werksfeer kan getypeerd worden als informeel. Het team is sociaal begaan en er heerst oprechte interesse op de werkvloer. Een groot deel uit het team komt uit de zorg en dit is dan ook typerend voor hun karakter. Daarnaast heeft iedereen affiniteit met maatschappelijke zaken. Doordeweeks werkt men hard bij de klant, vanuit huis of op kantoor, maar regelmatig treft men met elkaar op kantoor en is er ruimte voor kennisdelingssessies en uitjes!  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in