+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.

ACV - Belader Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,73 p/u

Vacatureomschrijving

Wil jij je inzetten voor een schone leefomgeving en werk je graag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je start om 07:15 uur en onder het genot van een bakje koffie meld jij jezelf de planning. Al snel zie je met welke wagen je mee mag en welke route er vandaag op de planning staat. Om 07:30 uur zit je samen met een collega en de chauffeur in de wagen en ga je op pad. Vandaag schijnt heerlijk de zon. Je komt aan bij de wijk en begint met het inzamelen. Vandaag zijn het de rolcontainers maar morgen mag je mee om PMD te lopen en volgende week is het restafval en GFT. Werken als belader is afwisselend en nooit saai en je werkt gelijk aan jouw conditie! Een bewoner komt even een praatje maken, dat hoort ook bij je werk het onderhouden van sociale contacten. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet ben je al weer op weg naar ACV om te genieten van de lunch. Na de lunch ga je weer op pad en tussen 14:00 en 15:30 uur ben je weer binnen. Even nog napraten met een bakje koffie en dan omkleden en weer naar huis. Leuk toch werken als belader! Solliciteer en maak onderdeel uit van ons gezellige team Bij ACV zijn er naast je werk als belader mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan het behalen van een VCA diploma of zelfs een opleiding tot chauffeur en het behalen van je groot rijbewijs!

Wij bieden:

- Een gezellige en informele werksfeer. - Tijdens je werk ben je de hele dag lekker buiten aan het werk. Tijdens de pauzes kom je terug bij ACV en kan je in de kantine (tegen betaling) iets lekkers halen. Denk hierbij aan een broodje of een gezonde keuze, zoals een heerlijke verse salade. - Je ontvangt een bruto uurloon van €13,73 per uur. Na het behalen van je VCA (na 3 maanden indiensttreding) krijg je een hoger salaris, namelijk €14,25 per uur. - Naast de werkzaamheden krijg je ook werkkleding vanuit ACV. Over het wassen van de kleding hoef je zelf niet na te denken! - Aan het eind van je werkdag gooi je de vieze kleding in de waszakken in de kleedruimte. De volgende werkdag haal je gewoon weer schone kleding op. - Werkschoenen zijn ook een belangrijk onderdeel van je werkkleding. Heb je deze zelf niet? Geen probleem! Wij helpen je aan een paar nieuwe werkschoenen. - Bij goed presteren de mogelijkheid om kosteloos je rijbewijs C te halen.

Wij vragen:

Zijn onderstaande punten van toepassing bij jou? Dan zoeken wij jou! - Je werkt graag het hele jaar buiten - Je hebt eigen vervoer naar Ede toe - Goede fysieke gesteldheid - Een verantwoordelijkheidsgevoel en veiligheidsbesef - Goede sociale, contactuele en communicatie vaardigheden - Je bent flexibel inzetbaar - Je beheerst de Nederlandse taal

Waar ga je werken:

Per 1 januari 2011 heeft Afvalcombinatie de Vallei haar naam gewijzigd in ACV.ACV zamelt afval in voor de gemeente Ede, Renkum, Veenendaal en Wageningen en is voor bedrijven en scholen bovendien actief op het gebied van straat- en rioolreiniging, gladheidbestrijding, ongediertebestrijding en containerverhuur. Naast een nieuw logo lanceert ACV een vertrouwde belofte in een nieuwe omlijsting, met de slogan 'vanzelfsprekend in de buurt'. Klantgerichtheid en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel staan hierin centraal. ACV is Vanzelfsprekend Duurzaam. Jij als belader werkt mee aan een circulaire economie ACV is zichtbaar en herkenbaar in de regio. Voor de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Veenendaal en Wageningen voert ACV op betrokken en verantwoordelijke wijze het beheer van grondstoffen uit. Dit doet ACV door o.a. het inzamelen van afval- en grondstoffen. Daarbij verzorgt ACV de overslag én het transport naar erkende verwerkers. Voor een aantal van deze gemeenten verricht ACV ook werkzaamheden in de openbare ruimte. Denk hierbij aan machinaal vegen, onkruidbestrijding op verharding, maaien, plaagdierbeheersing, groenonderhoud, zwerfafvalbestrijding en het legen van prullenbakken en de riool- en kolkenreiniging. ACV heeft oog voor diversiteit en streeft naar inclusief werkgeverschap.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in