+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker(ster) bedrijfsrestaurant Bidfood Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,81 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar om je culinaire skills in te zetten bij Bidfood Ede? Wij geloven in de kracht van goed eten en zoeken voor ons bedrijfsrestaurant een enthousiaste teamspeler. Met jou erbij versterken we ons dynamische en gedreven team dat iedere dag gaat voor topkwaliteit. Hier heerst een open en positieve werksfeer. Vind jij het ook belangrijk dat lekkere maaltijden toegankelijk zijn voor iedereen? Sluit je dan bij ons aan en proef de sfeer van werken bij Bidfood!

Wij bieden:

Wil jij als Medewerker Bedrijfsrestaurant bij Bidfood in Ede onderdeel worden van een toegewijd team en werken in een omgeving waar je elke dag gratis kunt genieten van onze koffie, thee en lunch? Bij ons kun je 20 uur per week werken met een goed salaris van €13,81 per uur en kun je rekenen op een prettige werk-privé balans. Geen stress over parkeren, bij ons kun je gratis je auto kwijt. Ook met het openbaar vervoer zijn we prima bereikbaar. Vanaf 10 kilometer kom je ook in aanmerking voor een reiskosten vergoeding. Jij brengt jouw collega's graag samen en zorgt voor een sfeervolle lunch- of diner pauze waar iedereen van geniet. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, parttime. Werktijden in overleg. De uren kunnen uitgebreid worden ter vervanging van ziekte, vrije dagen en vakantie van je collega's. Tevens zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling in de toekomst.

Wij vragen:

Als medewerker bedrijfsrestaurant bij Bidfood in Ede ben jij het gezicht van onze eetgelegenheid, waarbij klantvriendelijkheid en een proactieve instelling van essentieel belang zijn. Wij zoeken iemand met: • Een hands-on mentaliteit, bereidheid om aan te pakken. • Oog voor detail en hygiëne. • Goede communicatieve vaardigheden. • Vermogen om te werken in een team. • Flexibiliteit in werktijden. Verder is het belangrijk dat je een HACCP cursus hebt gevolgd of tenminste bereid bent deze intern bij Bidfood te volgen. Het draait bij ons allemaal om een prettige sfeer en goede service. Ben jij die positieve teamspeler, klaar om onze klanten blij te maken met heerlijk eten en drinken in ons bedrijfsrestaurant? Solliciteer dan snel!

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever Bidfood is een online en groothandel in de foodservice. Door de jaren heen is Bidfood uitgegroeid tot een moderne leverancier voor het leveren van verse en houdbare producten. Bidfood maakt de grote foodwereld bereikbaar. Door strategische overnames van horecagroothandels en versproducenten konden ze uitgroeien tot de grootste online marktplaats in foodservice. Vandaag de dag telt Bidfood 1.700 medewerkers, een vloot van 350 vrachtauto’s, 25.000 verschillende klanten en 16 vestigingen door heel Nederland. In 2007 werd Bidfood onderdeel van internationaal foodservicebedrijf Bidfood. Met alle voordelen voor de klanten, want alles is verkrijgbaar. De Bidfood-zusterbedrijven zijn verspreid over 30 landen en verschillende continenten. Door nauw met hen samen te werken kunnen zij producten wereldwijd direct bij de bron inkopen. Op transparante en duurzame wijze.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in