+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Douane Declarant Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dekker Services

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie help je met het vervoeren van vrachten volgens regels. Je doet niet alleen administratief werk, maar ook uitzoekwerk. Je praat met collega’s, klanten, de douane en anderen. Bijvoorbeeld, als een chauffeur komt om goederen te brengen, kijk jij of alles klopt op de papieren. Je moet heel precies zijn. Als alles goed is, kan de chauffeur lossen. Je werkt ook met systemen, maakt documenten en helpt met gezondheidscertificaten. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?
In deze functie ben jij een onmisbare schakel voor de organisatie. Dankzij jouw werk worden alle vrachten (voor zowel import, export als ook doorvoer) volgens de juiste wet- en regelgeving vervoerd. Dit houdt in dat je niet alleen administratief werk hebt, maar ook veel aan het uitzoeken bent. Hiervoor heb je contact met collega’s, maar ook met klanten, de douane, NVWA en externe vervoerders.
Om je een voorbeeld te geven; een chauffeur komt goederen aanleveren voor doorvoer. De chauffeur komt binnen met zijn documenten, die jij vervolgens onder de loep gaat nemen. Aangezien het hier om voedselveiligheid gaat check jij of alle informatie op het document klopt, waarbij je zeer nauwkeurig te werk gaat! Ontdek je een onregelmatigheid, dan neem je telefonisch of via de mail contact op met de juiste contactpersoon. Ook kan het zijn dat je de goederen moet aanmelden bij de douane. Heb je alle informatie juist verwerkt, dan gaat het document terug naar de chauffeur en dan mag hij pas gaan lossen.
  • Verzorgen van de in-, uit- en doorvoeraangiften en de opmaak en controle van documenten in geautomatiseerde systemen;
  • Onderhouden van contacten met de douane en klanten en fungeert als tussenpersoon;
  • Je adviseert en informeert medewerkers en klanten op het gebied van douanezaken;
  • Je verzorgt de opmaak van gezondheidscertificaten;
  • Diverse administratieve werkzaamheden.


Gevraagd

Wie ben jij?
Voor deze functie is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt en accuraat te werk gaat. Liever drie keer iets checken en net een paar minuten langer bezig zijn, dan in haast een grote fout maken. Je houdt van gestructureerd werk en vindt het prettig dat je elke dag je werk echt afmaakt.
Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau je hebt een afgeronde opleiding (assistent) douane declarant of bent bereid om deze te behalen. Omdat je een gedeelte van de dag aan het bellen bent, is het ook belangrijk dat je geen bel-angst hebt. Als persoon ben je te omschrijven als onderzoekend en nuchter.

Aanbod

Wat bieden wij?
  • Een sterk groeiend, ambitieus familiebedrijf die continuïteit voorop heeft staan;
  • Een betrokken en gemoedelijke werksfeer waar jij het vertrouwen krijgt om zelfstandig en verantwoordelijk je werk te doen, taken naar je toe te trekken en trainingen te volgen. Je merkt dat iedereen bij dit bedrijf elkaar accepteert en met elkaar meeleeft;
  • Een salarisindicatie tussen €2.500,- en €3.500,- bruto per maand met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Jaarlijks een zomer BBQ, een oudejaarsbijeenkomst en een jaarlijks afdelingsuitje. Ook zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en seminars.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in