+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Logistiek Medewerker Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 35 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,92 p/u

Vacature in het kort

Bij bloemenveiling Plantion in Ede kun je aan de slag als Logistiek Medewerker. Je werkt met bloemen en planten, zowel overdag als 's nachts en in het weekend. Het werk is afwisselend en je krijgt extra geld voor werken op ongebruikelijke tijden. Plantion is een plek waar kwekers en winkels samenkomen. Het is een moderne en inspirerende omgeving. Je krijgt de kans om nieuwe dingen te leren en te groeien in je werk. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Als Logistiek Medewerker bij bloemenveiling Plantion in Ede verricht je helpende werkzaamheden op de veiling. Je behandelt binnenkomende en uitgaande producten en zorgt dat deze op tijd klaar staan. De functie heeft een flexibel rooster. Dit rooster bestaat afwisselend uit dagdiensten, ochtenddiensten, avonddiensten, nachtdiensten en weekenddiensten. Samen met 16 collega’s rouleer je tussen de verschillende diensten. Hier krijg je ook mooie vergoedingen voor!

wat bieden wij jou
  • € 13,92 met toeslag tot 60% per uur
  • Ede, goed te bereiken vanaf de snelweg
  • 35 tot 38 uur per week in een flexibel rooster
  • Mogelijkheid behalen EPT en heftruckcertificaat
  • Bloemenveiling Plantion
  • Logistiek medewerker
wie ben jij

Jij heb het liefst al enige logistieke ervaring. Je bent flexibel als het gaat om werktijden. Verder heb je een klantgerichte, professionele houding. Zelfstandig of in een team werken is voor jou geen enkel probleem. Ook denk je graag mee aan oplossingen en dingen die beter moeten. Verder ben je iemand die het werk ziet liggen en een pro actieve houding heeft. Je hebt oog voor kwaliteit en vind samenwerken en goed communiceren erg belangrijk.

Een goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk. Het bezit van een heftruckcertificaat en een certificaat voor veilig werken met de elektrotrekker is een pré. Heb je al enige ervaring, maar nog niet de certificaten? Geen probleem! Deze kun je via randstad behalen .

  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je hebt ervaring in een logistieke omgeving
wat ga je doen

Bij de logistieke afdeling van Plantion ga je aan de slag in een flexibel rooster. Je gaat aan de slag met de bloemen en planten die binnenkomen en uitgaan. Bloemenveiling Plantion loopt dag en nacht door! Dankzij jouw harde inzet in de logistiek is dit mogelijk! De werktijden zijn zowel in de ochtend, middag, avond, nacht en weekenden. Hier staan ook aantrekkelijke toeslagen tegenover! Voor doordeweekse ochtenden/nachten is dit 30% tot en met 35%. In de weekenden is dit al 40% tot en met 60% met op zondag een toeslag van 100%!

  • Inkomende en uitgaande goederen verwerken
  • Werken in een flexibel rooster, toeslag 30% tot en met 60%
waar ga je werken

Plantion is dé verbindende plek voor bloemen en planten! Een moderne, complete en inspirerende marktplaats voor kwekers en detaillisten. Plantion combineert onder één dak een klokveiling, een Shop en Go en een groothandelscentrum. Daarnaast bemiddelt Plantion rechtstreeks tussen kweker en koper van verse bloemen en planten. Veel producten zijn ook via Plantion Digitale Marktplaats verkrijgbaar. Plantion investeert in een CO2-neutrale marktplaats, onder meer door gebruik van zonnepanelen en windenergie. Plantion hecht veel waarde aan groei en ontwikkeling van medewerkers. De werksfeer is goed, de cultuur hands-on en informeel!

  • Goede gezellig werksfeer
  • Frisse werkplek met mooie producten
sollicitatie

Is dit de baan waar jij naar op zoek bent? Aarzel dan niet en solliciteer snel! Wij bellen jou om zo snel mogelijk een kennismaking te plannen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in