+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Commercieel medewerker binnendienst Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Van Schaik Rack Solutions

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Van Schaik Rack Solutions

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.100 p/m

Vacature in het kort

Bij Van Schaik in Ede zoeken we een enthousiaste commercieel medewerker binnendienst. Je gaat werken met een klein team en ondersteunt de groei van ons bedrijf. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en elke dag beter te worden. We bieden een uitdagende baan in een informele sfeer. Je taken zijn onder andere het behandelen van orders, maken van offertes en ondersteunen van de accountmanager. Je komt terecht in een hecht team met kansen om door te groeien. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Commercieel medewerker binnendienst die alles tot in de puntjes kan regelen.

Vind je het leuk om in een groeiend bedrijf te werken? Wil jij resultaat zien van je werk? Ben jij iemand die graag je collega's ondersteund? Ga aan de slag als commercieel medewerker binnendienst bij Van Schaik in Ede!

Als commercieel medewerker binnendienst krijg je te maken met ondernemende collega's, een groeiend bedrijf en een innovatief product! Dat betekent dat je bij ons de ruimte krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen. Waar loop je nu bijvoorbeeld tegenaan, waar je beter in wil worden? We geven je de ruimte en de tijd om elke dag een stukje beter te worden.

Bij Van Schaik zal je met een klein commercieel team op kantoor zitten om verkoopondersteunende taken uit te voeren. Hierbij ga je veel samenwerken met de accountmanager buitendienst die vaak in het binnen- of buitenland is.

Je takenpakket bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden:

  • Inkomende orders behandelen via de mail en telefoon;
  • Kleine calculaties en tekeningen maken om offertes op te stellen;
  • Materialen inkopen bij de leveranciers;
  • Op beurzen staan en klanten informeren over ons innovatief product;
  • Optimaliseren van internationale transporten en orders, om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen;
  • Ondersteunen van de accountmanager door bijvoorbeeld vooraf een klein marktonderzoek te doen.

Wil je graag meer informatie over de vacature of over het bedrijf? Neem dan contact op met Max Vleeming (06-57454251 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer!

Wat kun je verwachten bij Van Schaik Rack Solutions?

Of je nu wel of geen ervaring hebt, als commercieel medewerker binnendienst heb je een uitdagende en afwisselende baan binnen een bedrijf dat snel aan het groeien is. Hierbij vinden we het belangrijk dat we onze medewerkers niet uit het oog verliezen. Daarom zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is en dat jij je werk zonder problemen kan uitvoeren.

Je komt te werken in een bedrijf waar we samen de schouders eronder zetten. De producten worden internationaal verkocht, maar binnen de organisatie heerst een nuchtere en informele sfeer.

Verder kun je het volgende verwachten:

  • Goed salaris: € 2.000 - € 3.100;
  • Groeiend bedrijf met veel potentie;
  • Vrijdagmiddagborrel, waarbij de successen gevierd worden;
  • Je krijgt de ruimte om processen te optimaliseren;
  • Een klein, hecht team met gedreven collega's;
  • Uitdagende functie met verschillende doorgroeimogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld collega Bennet begonnen op de binnendienst en gaat nu al deels naar de buitendienst.
Wie zoeken we bij Van Schaik?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste collega met passie voor het verkopen van innovatieve producten. Je hebt een gezonde aanpakkers mentaliteit en bent niet te beroerd om iets te leren. Verder werk je zelfstandig en is overzicht houden voor jou geen probleem.


Over Van Schaik Rack Solutions

Van Schaik Rack Solutions, opgericht in 2000 door Floor van Schaik, richt zich volledig op het vinden van maatwerkoplossingen van metaaldraad voor de groensector.

Per jaar worden gemiddeld 800 nieuwe ontwerpen getekend. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan draadrekken voor boomkwekerijen om het omwaaien van planten tegen te gaan. Maar ook presentatiemateriaal voor tuincentra, ondersteuningsmateriaal voor verticale begroeiing, etc. Metaaldraad heeft als voordeel dat de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn, waardoor we onze klant altijd een maatwerk- of standaardoplossing kunnen bieden.

Kom jij ons team versterken? Van harte welkom! Wil je eerst wat meer informatie? Neem voor meer info contact op met Max (06-57454251 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in