+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Timmerman exclusief timmerwerk | Omgeving Ede Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Indu Doors

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Indu Doors

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je als timmerman met de beste materialen en machines mag werken? Hou je van het maken van unieke producten, zoals exclusieve deuren? Dan is deze vacature perfect voor jou. Je komt te werken in een team waar samenwerken belangrijk is. Naast hard werken, zijn er ook leuke teamuitjes en elke vrijdag een gezellige borrel. Je krijgt ook een vast contract en de kans om je verder te ontwikkelen. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een timmerman met passie voor zijn vak? Ben jij iemand die graag met de beste materialen en machines wil werken? Dan is deze vacature iets voor jou. Wij zoeken een ervaren timmerman voor in de werkplaats die graag aan unieke producten wil werken. Voor onze klanten maken wij unieke en exclusieve deuren voor de mooiste huizen. Wil jij hier deel van uitmaken? Lees dan snel verder.


Wat krijg jij als timmerman?
  • Een aantrekkelijk bruto salaris tussen de €2.300 en €3.500 per maand;
  • 32 vakantiedagen, dus lekker veel op vakantie;
  • Je gaat werken met hoogwaardige spullen: denk aan nieuwe machines, het beste hout en goede bedrijfskleding;
  • Na een jaar krijg je een vast contract;
  • Leuke personeelsuitjes en elke vrijdag een gezellige borrel op de zaak.
Jouw werkzaamheden als timmerman

Als timmerman bij ons ben je een belangrijke schakel binnen ons team. In onze moderne werkplaats ga jij de mooiste deuren maken voor onze klanten. Bij ons staat samenwerken centraal; met elkaar dragen we de verantwoordelijkheid voor de klussen en waar nodig helpen we elkaar. Hier is alles goed geregeld: we werken met nieuwe machines, goede werkkleding en een nette werkplaats. Hard werken wisselen we af met gezelligheid, zoals paintballen, quad rijden, een etentje met aanhang en natuurlijk de vrijdagmiddagborrel met snacks!


Over ons

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat is voortgekomen uit een timmerfabriek in Ede, opgericht in 1993, met een specialisatie in kozijnen, ramen en deuren voor buitengebruik. De oprichter begon de onderneming met een focus op vakmanschap en kwaliteit. Toen zijn dochter hem in 2014 vroeg of hij binnendeuren kon maken met slanke profielen en glas voor haar woning, ging hij zonder aarzelen aan de slag en ontwierp industriële binnendeuren die een uniek karakter aan haar huis gaven.

Naarmate de vraag naar deze specifieke stijl binnendeuren groeide, trad de zoon van de oprichter toe tot het bedrijf. Hij bracht niet alleen extra handen in het werkproces, maar droeg ook bij aan het verder verbeteren en efficiënter maken van de productie. Om deze unieke producten beter beschikbaar te maken, werd besloten een webshop te ontwikkelen, wat leidde tot de geboorte van een geheel nieuwe bedrijfsidentiteit speciaal gericht op de verkoop van deze speciale binnendeuren.


Dit ben jij
  • Je hebt ervaring in een timmerfabriek of een vergelijkbare functie;
  • Je hebt een passie voor hout en je bent handig;
  • Je bent nauwkeurig en zelfstandig.

Ben jij klaar om jouw vakmanschap en passie voor houtwerk naar een hoger niveau te tillen bij een bedrijf dat innovatie en kwaliteit vooropstelt? Solliciteer nu en word deel van een dynamische werkomgeving waar jouw vaardigheden worden gewaardeerd en ontwikkeling centraal staat. Stuur je cv en motivatiebrief vandaag nog naar Ergad! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in