+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.

Dakdekker Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je op hoog niveau kunt werken? Als Dakdekker in Ede krijg je de kans om je talent te laten zien en aan unieke projecten te werken. Je werk is veelzijdig: van voorbereiden en plaatsen van dakbedekking tot zorgen dat elk dak er perfect uitziet. We bieden een goed salaris en de mogelijkheid om door te groeien naar een vast contract. Kom jij ons team versterken? Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je letterlijk en figuurlijk naar grote hoogten stijgt? Ben jij een ware dakexpert en wil je jouw talenten laten schitteren in een dynamische omgeving? Dan is deze vacature als Dakdekker in Ede iets voor jou! Wij bieden een unieke kans om je carrière te laten groeien en te werken aan spraakmakende projecten. Grijp deze mogelijkheid en laat jezelf zien als dé 'high-flyer' in de dakdekkerswereld!


Organisatie

Wij zijn een gerenommeerd dakdekkersbedrijf gevestigd in Ede en al meer dan 40 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van dakwerkzaamheden. Onze expertise strekt zich uit over diverse projecten door het hele land. Kwaliteit, service en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel, en daarom zijn we VNI/Uneto-gecertificeerd. Wij werken uitsluitend met materialen die het KOMO- en BDA-keurmerk dragen. Onze vakbekwame dakdekkers zijn opgeleid om elke klant uitstekend van dienst te zijn en kunnen verschillende soorten dakbedekkingen aanbrengen op zowel platte als hellende daken.


Functie

Als dakdekker ben je een veelzijdig talent. Je begint met het inrichten van je werkplek en zorgt ervoor dat het gereedschap en materieel veilig te gebruiken is. Vervolgens controleer je of de juiste materialen geleverd zijn en organiseer je ze op de juiste plek voor verwerking. Je bereidt de ondergrond voor op de dakbedekking en plaatst doorvoeren en dakranden. Daarna breng je de dakbedekking aan en controleer je zorgvuldig de bestaande bedekking en onderconstructie op eventuele schade, die je indien nodig zelf kunt repareren. Als het nodig is, verwijder je de bestaande dakbedekking om deze te vervangen door nieuwe. Je werkt in een team, maar kunt ook zelfstandig werken en bent klantgericht. Je zorgt ervoor dat elk dak perfect wordt afgewerkt en er geweldig uitziet. Trainingen zijn beschikbaar om je te helpen naar een hoger niveau te groeien. 


Functie eisen

Ben jij als dakdekker een harde werker met twee rechterhanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij in het bezit van het volgende?

  • Aantoonbare werkervaring als dakdekker
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • VCA-certificering, of de bereidheid om deze te behalen
  • Goede beheersing van de Nederlandse
Aanbod

Bij ons bedrijf streven we ernaar om onze medewerkers te voorzien van een aantrekkelijk en compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wanneer je bij ons aan de slag gaat als Dakdekker in Rotterdam, kun je rekenen op een aantal geweldige voordelen. Ten eerste bieden we een zeer goed salaris dat in lijn is met je ervaring en kwalificaties. We geloven in het belonen van hard werken en bieden een competitief salaris dat je in staat stelt om comfortabel te leven en jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast streven we naar een langdurige samenwerking en bieden we de mogelijkheid tot een vast contract. We waarderen onze medewerkers en zijn altijd op zoek naar mensen die met ons willen groeien. Als je bij ons laat zien wat je waard bent, zijn er zeker kansen om je contract permanent te maken en een stabiele toekomst bij ons op te bouwen.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in