+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Assemblage medewerker Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Kom werken als assemblage medewerker in een levendige omgeving in Ede! Je kunt hier je handigheid en energie inzetten. Elke dag is anders, vol teamwork en kansen om te groeien. We bieden een goed salaris, gratis koffie en thee, en de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen. Ons bedrijf is een expert in kunststofproductie met een sterke teamgeest. Sluit je aan en maak deel uit van ons familiegevoel.
 

Volledige vacaturetekst

Grijp je kans! Ga aan de slag als assemblage medewerker en verdien vanaf €13,27 in uur in onze dynamische werkomgeving in Ede. Ben jij handig, nauwkeurig en bruis je van energie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als assemblage medewerker is geen dag hetzelfde. Zet je talenten in, vergroot je vaardigheden en beleef de voldoening van teamwork. Kom bij ons werken en help ons met het assembleren en verpakken van kwalitatief hoogstaande producten. Ben je klaar voor deze uitdaging? Meld je dan nu aan!

Wij bieden:

Werken bij ons heeft veel voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou willen werken: - Werken in dagdiensten;
- Mooi loon vanaf €13,27;
- Gratis koffie en thee om je werkdag vlot te laten verlopen;
- Mogelijkheden om te groeien en je carrière verder te ontwikkelen. Wij moedigen ambitie aan en bieden opleidingsmogelijkheden.

Wij vragen:

We hebben een geweldige fulltime functie beschikbaar voor een assemblage medewerker die ons team kan versterken. Je bent een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en we waarderen je bijdrage. Dit is wat we zoeken: - Ervaring met fijnmechanische assemblage;
- Goede fysieke conditie voor de dynamiek van deze functie;
- Bereid om te werken in een bruisende productieomgeving;
- Een proactieve instelling en uitstekende teamwerkvaardigheden;
- Leergierigheid en flexibiliteit zijn essentieel voor succes in deze rol. En het mooiste van alles? Deze functie kan ook parttime worden vervuld!

Waar ga je werken:

We zijn trots op ons bedrijf in Ede: een bekend en gerespecteerd productiebedrijf van kunststofonderdelen in Nederland en Europa. We produceren een breed scala aan producten met onze geavanceerde machines, en we hebben een trouwe en diverse klantenkring. Het hart van onze bedrijfscultuur is onze familiewaarden: de waardering van elk individu en de teamspirit die ons bedrijf drijft. Kom bij ons werken en verrijk ons team met jouw passie, talenten en harde werk! Wacht niet langer! Solliciteer nu om onderdeel te worden van ons dynamische en hechte team!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in