+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.

Bijrijder Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarin je meer doet dan alleen materiaal transporteren? Als bijrijder speel je een belangrijke rol in het coördineren van het productieproces. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt, van het gebruiken van de juiste machines tot het toewijzen van taken aan het team. Je werkt ook in het magazijn en helpt met het beheren van het werk op het CNC-portaal. Bij ons krijg je de kans om te groeien en je vaardigheden te verbeteren. Plus, je kunt gratis parkeren. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven bijrijder met een scherp oog voor efficiëntie en productieoptimalisatie? Zoek je naar een uitdagende functie waarin je niet alleen materiaal transporteert, maar tevens een sleutelrol speelt in het coördineren van het productieproces? Dan hebben wij de perfecte positie voor jou! Verantwoordelijkheden: Coördinatie van productieproces: Overzie het gehele werkterrein, begrijp welke machine voor welke taak moet worden ingezet en wijs taken toe aan het juiste personeel. Kennis van personeel: Beheer de vaardigheden en capaciteiten van het team om taken efficiënt toe te wijzen aan de juiste personen. Magazijnbeheer: Bedien het automatisch platenmagazijn en zorg voor een constante aanvoer van materialen. CNC-Portaal: Voorzie het CNC-portaal van werk, haal voltooide taken weg en optimaliseer de workflow. Wil jij deel uitmaken van ons team en een essentiële rol spelen in het optimaliseren van ons productieproces? Solliciteer dan snel!

Wij bieden:

Word jij onze nieuwe Logistiek Medewerker bij Timing Uitzendbureau in Ede voor 40 uur per week? Heb je ervaring als bijrijder en ben jij opzoek naar een toffe functie met doorgroeimogelijkheden? Wij bieden je een conform salaris. Voor de leergierigen onder ons, bieden we interessante opleidingsmogelijkheden om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Klinkt goed, toch? Wanneer je bij ons komt werken, kun je gebruik maken van de gratis parkeermogelijkheden. Kortom, als jij graag in een prettige omgeving werkt, waar persoonlijke ontwikkeling, eerlijke beloning en gratis voorzieningen centraal staan, wacht dan niet langer en solliciteer op deze functie.

Wij vragen:

Bij Timing Uitzendbureau zoeken we een gedreven bijrijder voor onze vestiging in Ede. Kun jij goed zelfstandig werken, maar functioneer je tegelijkertijd ook als teamspeler binnen een dynamisch team? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor deze fulltime functie heb je: • Relevante ervaring binnen een logistieke omgeving;
• In bezit van een Reachtruck certificaat;
• Het vermogen om fysiek zware taken uit te voeren;
• Een proactieve houding en stressbestendig. Binnen deze functie sta je constant in beweging en is geen dag hetzelfde. Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan direct!

Waar ga je werken:

De activiteiten van ERIKS bestaan uit de inkoop, opslag, veredeling, distributie en verkoop van een hoogwaardig en breed assortiment werktuigbouwkundige componenten. Het uitgebreide productenpakketten de passie voor technologie maakt ERIKS tot een toonaangevende en betrouwbare partner voor haarzakelijke relaties. ERIKS maakt deel uit van SHV Holdings, een multinationaal bedrijf, onder andere bekend van Makro Cash & Carry, Mammoet, SHV Energy en NPM Capital. Als onderdeel van de wereldwijd opererende ERIKS-groep bieden wij u continuïteit, de meest innovatieve producten van toonaangevende fabrikanten en bijzondere inkoopvoordelen. ERIKS-groep heeft wereldwijd meer dan 450 vestigingen in27 landen op 4 continenten en realiseert een omzet van ruim 1,7 miljard euro met zo'n 7.000medewerkers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in