+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Productie Planner (Ede / 45K-55K / Multinational) Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract
  • 3.400 - € 4.100 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van productieplanning en word het middelpunt van een organisatie. Als Productieplanner ben je de puzzelaar die zorgt voor een optimale werkorderstroom. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen en krijgt de kans om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Geniet van een informele werksfeer, een hecht team en unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan en sportschoolabonnement met belastingvoordeel. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de spin in het web en geniet je van complexe processen en (internationale) contacten? Heb jij een “productie hart”? Ben jij sterk in organiseren en analyseren? Oftewel, ben jij een puzzelaar? Dan ben jij de Productieplanner die onze klant zoekt!

Omschrijving

Als Productieplanner draag je zorg voor een optimale werkorderstroom van 16 productielijnen inclusief bijbehorende logistiek, uitbesteding en transport. Je bent eindverantwoordelijk voor de planning. Je verwerkt forecasts, analyseert klantorders op haalbaarheid, start ze op en bewaakt de voortgang.

Deze rol is dicht bij de productie. Je werkt in deze rol nauw samen met iedereen die daarbij betrokken is zoals de teamleiders, de inkoper, de collega’s van de customer service en de productiemanager. Afhankelijk van jouw ambitie en mogelijkheden kun je jezelf verder ontwikkelen en doorgroeien als persoon en als professional.

Aanbod

Naast een fijne, informele werksfeer en een hecht team bieden zij jou voldoende uitdaging binnen een volwassen organisatie die continu in ontwikkeling is. Zij geloven in de kracht van medewerkers en leggen daardoor veel eigenaarschap bij jou. Daar doen zij graag wat voor terug. Daarom bieden we jou:
  • Een salaris tussen € 3.400,- en €4.100,- bruto
  • Een goede pensioenregeling bij het PMT.
  • Reiskostenvergoeding bij een afstand van meer dan 10 km.
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.
  • Ook kun je gebruik maken van extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel waaronder het fietsplan en een sportschoolabonnement via Fiscfree.


Gevraagd

Als Productieplanner ben je niet bang voor een uitdaging. Je kunt goed overzicht bewaren, je overziet situaties en processen in tijd, je ontdekt kansen en verbeteringen en herkent belangrijke informatie. Je bent gewend om binnen een dynamische omgeving te werken en krijgt hier energie van. Ook ben je klantgericht, oplossingsgericht en communicatief sterk. Daarnaast beschik je over:

* HBO (+) werk- en denkniveau bij voorkeur richting logistiek of bedrijfskunde
* Ervaring als planner in een productie omgeving;
* Proactief, probleemoplossend, strategisch doortastend en stressbestendig;
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijfsomschrijving

Onze klant heeft productielocaties in Europa, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië. Wereldwijd werken er meer dan 800 medewerkers. Het Europees hoofdkantoor is gevestigd in Ede en bestaat dit jaar reeds 100 jaar! De locatie in Ede is al meer dan 85 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van dunwandige gerolvormde metaalprofielen. De locatie in Ede beschikt over 16 productielijnen waarmee geproduceerd wordt voor diverse markten waaronder de automotive-, bouw-, licht-, en meubelindustrie, interieurbouw en klimaatbeheersing. Bij de organisatie in Ede werken ruim 90 gedreven en professionele collega’s en kennen zij een informele bedrijfscultuur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in