+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.

Laboratorium Assistent Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Balans

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van textielinnovatie als Laboratorium Assistent bij een toonaangevende internationale organisatie in Ede. In deze rol speel je een cruciale rol in het onderzoek naar Performance Coatings, waarmee textiele producten worden verbeterd met eigenschappen als waterafstotendheid en brandwerendheid. Naast een competitief salaris, bieden we een uniek pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder extra verlofdagen, een fietsplan, en flexibele werktijden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een klant in Ede zijn wij op zoek naar een Laboratorium Assistent. De klant is een internationale organisatie die chemicaliën verkoopt, ontwikkelt en produceert voor de textielindustrie. Al ruim 60 jaar nemen ze de leiding in innovatieve oplossingen voor textielverwerking. Binnen hun Business Support Laboratorium voor Textiele Performance Coatings staat er een vacature open.

Verantwoordelijkheden:

  • Het uitvoeren van diverse onderzoeken ter ondersteuning van de productgroep Performance Coatings. Hierbij gaat het erom doormiddel van coatings eigenschappen toe te voegen aan allerlei textiele producten. Producten die vooral technische textiel, maar ook kleding omvatten. Denk aan eigenschappen als waterafstotend, brandwerend, wasbaar, krasbestendig, etc. Onderzoeken zijn zowel gericht op het adviseren van klanten, als op het verbeteren van de bestaande processen en producten.
  • Het rapporteren van uitkomsten van onderzoeken en het bijdragen aan de rapportage aan de klanten middels uitgewerkt demonstratiemateriaal en door inbreng van kennis op basis van de opgedane praktijkervaring.

Wij verwachten van jou:

  • Opleiding MLO/HLO (chemische richting).
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een lab omgeving (bij voorkeur).
  • Beheersing van de Engelse taal (schriftelijk).

Wat mag je van ons verwachten:

Naast een goed salaris bieden wij een compleet arbeidsvoorwaardenpakket.

Minstens even belangrijk is echter dat wij afwisselende werkzaamheden bieden met vaktechnische coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dit alles binnen een organisatie, waar het bereiken van een goed resultaat, uiteraard in een goede teamgeest, centraal staat. Andere aantrekkelijke voorwaarden zijn:

  • 25 vakantie dagen + 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Extra verlofdagen voor jaren van dienstverband en leeftijd (tot 10 dagen extra);
  • Een fietsplan;
  • Collectieve zorgverzekering;
  • Flexibele werktijden in overleg met je leidinggevende

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met Lonneke van der Vossen op telefoonnummer +31620881175 of per email via ! Ik sta je graag te woord! Werk maken van dromen? Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen. Volg ons ook op Twitter:@BalansLab en word lid van onze groep op LinkedIn: Balans Laboratorium.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in