+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

B chauffeur serviceverlener Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.361 - € 2.873 p/m

Vacature in het kort

Hou je van rijden en klanten blij maken? In deze functie doe je meer dan alleen achter het stuur zitten. Je begint de dag met koffie en collega's, laadt de wagen en gaat op pad. Je bezoekt klanten en zorgt dat alles in de sanitaire ruimtes tip top in orde is. Je vult voorraad aan, vervangt matjes en houdt alles netjes bij in een computer. Een deel van de tijd ben je onderweg, de rest help je klanten. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven bestuurder met een focus op klanttevredenheid? Bezit je een rijbewijs B en zoek je een boeiende functie waarin je niet alleen rijdt, maar ook een cruciale rol vervult in het leveren van top service aan onze klanten? Dan willen we graag met jou in gesprek!


's Ochtends begin je de dag met een kop koffie in goed gezelschap van je collega's, voordat je de wagen laadt en de weg op gaat. Tijdens je route bezoek je onze gewaardeerde klanten om hen de benodigde service te bieden, zoals het uitvoeren van een service ronde langs de sanitaire voorzieningen. Hierbij verzorg je onder andere het vervangen van hygiëneboxen in de damestoiletten en het bijvullen van voorraadhokken met essentiële benodigdheden zoals toiletpapier, handdoekrollen, zeep, en meer. Daarnaast zorg je voor het vervangen van de gebruikte inloopmat bij de ingang door een frisse variant en registreer je al je handelingen nauwkeurig bij de klant met behulp van onze handheldcomputer. In deze rol ben je dus voor 40% onderweg en besteed je 60% van je tijd aan het bieden van service aan onze klanten.



Gevraagd

  • Je bent in bezit van een geldig B-rijbewijs en eigen vervoer;
  • Je hebt een servicegerichte houding en houd ervan om het visitekaartje te zijn;
  • Je bent in staat om fysiek werk te verrichten;
  • Je bent gemotiveerd en gedreven.


Aanbod

  • Een dienstverband voor 36 uur (verdeeld over 4 dagen);
  • Werktijden van 06:00 tot 14:00 of 07:00 tot 17:00;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
  • Een gezellige werkomgeving met leuke collega's. 
Meer informatie

Als je enthousiast bent om ons team te versterken en een onvergetelijke ervaring voor onze klanten te creëren, wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Wie weet maken we binnenkort wel kennis met jou als nieuw lid van ons team!



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een vooraanstaande speler in de wereld van circulaire multiservice dienstverlening op de werkvloer. We streven ernaar dat onze klanten op een duurzame wijze kunnen genieten van optimale veiligheid, hygiëne en comfort. Dit bereiken we door het aanbieden van diverse diensten, waaronder het verhuren, reinigen, repareren en leveren van bedrijfskleding, vloer- en bedrijfshygiëne, cleanroomproducten, poetsdoeken en ongediertebestrijding. Dankzij deze circulaire benadering kunnen onze klanten zich volledig richten op hun kernactiviteiten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in