+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.

Sociaal werker ggz (oproepkracht) Juventum Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Eleos

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.272 - € 3.218 p/m

Vacature in het kort

Bij Juventum helpen we jongeren met psychische problemen. Als begeleider zorg je dat ze meer zelf kunnen en leren ze omgaan met hun klachten. We werken met de jongeren aan hun herstel en zelfstandigheid. Je komt in een fijne, huiselijke sfeer terecht waar ook tijd is voor ontspanning. We zoeken nu iemand die op oproepbasis kan werken. Dit betekent dat je invalt als een collega ziek is of op cursus. Je werkt soms ook 's nachts. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Jij begeleidt jongeren bij het vergroten van hun eigen regie en zelfstandigheid
Bij Juventum bieden we 16 jongeren met psychische of psychosociale problemen behandeling met verblijf. Het gaat hier om jongeren met complexe psychische problemen op meerdere gebieden in het leven, waarbij eerdere (intensieve) behandeling niet voldoende heeft geholpen. De leeftijd van de jongeren ligt tussen de 16 en 23 jaar. Een ontzettend leuke en uitdagende doelgroep waar wij ons met veel passie elke dag weer voor inzetten. We begeleiden jongeren bij diverse levensfacetten. Denk aan begeleiding en structuur bieden bij de daginvulling en het leren omgaan met hun psychische klachten.
Wij sluiten aan bij de jongere en de fase van zijn of haar herstel en dit doen we vanuit de Triple C methodiek. Begeleiding vindt systematisch plaats met behulp van individuele begeleidingsplannen en is gericht op het vergroten van de eigen regie en zelfstandigheid van de jongeren. Jongeren hebben zo nodig een eigen behandelaar van Eleos of elders. Ook groepsgesprekken maken deel uit van de behandeling. Je komt terecht in een huiselijke omgeving waar naast de professionele begeleiding ook genoeg ruimte is voor ontspanning. Op dit moment zoeken wij een begeleider op oproepbasis. Je wordt opgeroepen als diensten niet opgevangen kunnen worden door collega’s bij ziekte, cursus of vakantie. Daar horen ook onregelmatige werktijden en het draaien van slaapdiensten bij.

Als oproepkracht kun je hierop rekenen:

  • een oproepovereenkomst waarmee je kunt worden ingezet ten tijde van drukte en ziekte;
  • een salaris van min. € 2.272,- en max. € 3.218,- (functiegroep 35 cao ggz) o.b.v. 36 uur;
  • aantrekkelijkearbeidsvoorwaardenvia FiscFree en ruimte om jezelf teontwikkelen.

Jij hebt ervaring met het begeleiden van jongeren met psychosociale problemen

  • Jij bent een ervaren sociaal werker met affiniteit en kennis van psychische problemen (zoals bijvoorbeeld autisme, ADHD of angst) en jongeren en jeugdpsychiatrie.
  • Je beschikt over een relevant diploma op minimaal mbo-4 niveau (bijv. SAW) of hbo (Social Work) en enige werkervaring.
  • Je staat stevig in je schoenen, weet goed om te gaan met lastige situaties en hebt er plezier in om de jongeren een thuis te bieden.
  • Je bent een teamplayer maar niet bang om de regie op je te nemen.
  • Je werkt gemakkelijk samen met de cliënt en zijn of haar netwerk (familie, pastoraat, werk, behandeling en gemeente).

Neem voor meer informatie contact op met Alberdien Rook
Alberdien is kwartiermaker. Je bereikt haar via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Of telefonisch via 088-8921380.

Solliciteren op deze vacature en je aan Eleos verbinden?!
Wij ontvangen graag jouw cv. En in jouw motivatie lezen we graag waarom jij als christen sociaal werker op Juventum wil werken. We zien uit naar jouw reactie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in