+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eefde.
Laad meer vacatures

Autotechnicus APK Automonteur Eefde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Gebr. Klumper Auto's

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons vind je een leuke baan in een garage waar klanttevredenheid voorop staat. We zijn een gezellig team en er is ruimte voor jouw ideeën. Je werkt aan onderhoud, reparaties en meer in de werkplaats. Ook help je klanten en zorg je dat alles netjes is. Je doet veel met auto's, van onderhoud tot het oplossen van problemen. Het is belangrijk dat je goed met klanten kunt omgaan en nauwkeurig werkt. Plus, je kunt soms in je vrije tijd aan auto's sleutelen in onze werkplaats. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en een leuke baan bij een garagebedrijf dat klanttevredenheid erg belangrijk vindt? Wij zijn een echte dorpsgarage met een informeel karakter. Naast de goede werksfeer en open communicatie is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en staan wij open voor jou eigen ideeën/werkwijze. Uiteraard is de tevredenheid van onze medewerkers net zo belangrijk.
De werkzaamheden bestaan uit:
Het zelfstandig uitvoeren van alle onderhoudswerkzaamheden aan de auto’s, veelal personenauto’s maar ook lichte bedrijfsauto’s.
Het te woord staan en informeren van klanten (ook telefonisch).
Opsporen en herstellen van elektronische en mechanische storingen.
Mede zorgdragen aan een nette en opgeruimde werkplaats.
Jij gaat aan de slag in onze werkplaats waar je onderhoud, montage en reparatiewerkzaamheden uitvoert. Daarnaast verricht je APK keuringen, banden service en aanverwante werkzaamheden. Het opsporen en herstellen van elektronische en mechanische storingen zie je als uitdaging. In de werkplaats ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden. Je bent flexibel, klant- en service gericht, je hebt voldoende ervaring en je bent iemand die van sleutelen houdt.
Het is belangrijk dat je klantgericht bent en accuraat werkt. Wij vinden het belangrijk om goed contact met de klant te hebben, duidelijke afspraken te maken en waar nodig een stapje extra te doen voor de klant.
De mogelijkheid bestaat om (in overleg) in je vrije tijd aan je eigen auto of die van een familielid te sleutelen in onze werkplaats.

Gevraagd

Onze nieuwe collega is een echte doener, enthousiast, leergierig en in staat om buiten de vaste kaders te kunnen denken en werken. Je bent in ieder geval in het bezit van rijbewijs B. Tevens ben je bereidt om mee te denken in oplossingen. Je bent woonachtig in een straal van 20 kilometer rondom Eefde. De Nederlandse taal beheers je goed in woord en geschrift. Dat je APK bevoegdheid hebt spreekt voor zich. Enige ervaring met laswerk is een pré.

Aanbod

Wie wij zijn:
Wij zijn een familiebedrijf, dat inmiddels ruim 35 jaar bestaat. Sinds 1993 zijn we gevestigd in Eefde. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en merkonafhankelijk. Onze werkplaats heeft 2 bruggen en uiteraard alle gereedschap om je werk zo goed mogelijk te kunnen verrichten.
Wat bieden wij?
Een uitdagende, veelzijdige functie in een prettige omgeving. Uiteraard ontvang je een passend salaris conform onze CAO met een goede pensioenregeling.
Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Dylan Klumper, Gebr.Klumper Auto's te Eefde.
Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0575-511103 of 06-28356279.
Soort dienstverband: Fulltime

Rooster:
  • ma-vr
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Bedrijfsopleiding
  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Kerstpakket
  • Mogelijkheid tot promotie
  • Pensioen
  • Personeelskorting
  • Productkorting werknemers
Soorten aanvullende vergoedingen:
  • Vakantiegeld
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in