+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eemshaven.

Operator vast contract Eemshaven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.200 p/m
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Winstdeling

Vacature in het kort

Kom werken in een gloednieuwe fabriek met de modernste machines! Je krijgt meteen een vast contract. Voordat je start, word je ingewerkt op een andere plek. Tijdens het inwerken krijg je een appartement en worden je maaltijden vergoed. Ook is er een kilometervergoeding voor je vrije dagen. Je gaat aan de slag als operator, waarbij je verantwoordelijk bent voor het goed laten draaien van de machines. Dit alles in een schone en stille omgeving. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Werken in een splinternieuwe fabriek met de nieuwste machines in de Eemshaven. Je krijgt gelijk een vast contract en je werkt in een geluidsarme en schone omgeving. Inwerken gebeurt op een andere locatie. Daar vertel ik meer over in de vacature. Lees je mee?

wat bieden wij jou
  • salaris € 2900 - € 3200 excl. toeslagen
  • 25% ploegentoeslag
  • winstuitkering tot 4 %
  • een vast contract bij TKF B.V. (jaarcontract)
  • 27 vakantiedagen + 13 adv-dagen
  • pensioenopbouw
wie ben jij

Je hebt ervaring in een productieomgeving als operator. Een werkomgeving dat nog in ontwikkeling is, schrikt je niet af. Leuk juist! Je hebt in ieder geval:

  • minimaal een technisch mbo-2 opleiding afgerond (bij voorkeur een operator opleiding)
  • ervaring in de procesindustrie (bij voorkeur in de foodindustrie)
  • enthousiasme om een bijdrage te leven aan een nieuwe fabriek
wat ga je doen

In de loop van 2024 ga je aan de slag in de nieuwe fabriek in Eemshaven. Maar voordat het zover is, krijg je eerst een inwerkperiode op de andere locaties in Lochem (Gelderland) of Haaksbergen (Overijssel). Tijdens deze inwerkperiode wordt er een appartement voor je geregeld, dat je eventueel met een collega kunt delen. Je hebt natuurlijk wel je eigen slaapkamer, wat wel zo prettig is! Bovendien worden je drie maaltijden per dag vergoed. En als je tijdens je vrije dagen naar huis wilt, kun je rekenen op een kilometervergoeding.

Het inwerken duurt ongeveer vier tot zes maanden. Tijdens deze periode en bij de opstart van de nieuwe fabriek kan afgeweken worden van het gebruikelijke vijfploegensysteem. Het kan dus zijn dat je tijdelijk in een drieploegenrooster of dagdienst gaat werken. Tijdens een kennismakingsgesprek krijg je hierover meer informatie en kun je al je vragen stellen, natuurlijk.

Wat ga je precies doen bij TKF? Nou, bij TKF produceren ze zeekabels voor offshore windparken. Dit gebeurt met moderne machines in een schone en stille werkomgeving. Als operator ben jij verantwoordelijk voor één of meerdere productielijnen. Jij zorgt ervoor dat de machines goed draaien door ze te bedienen, voor te bereiden, om te bouwen en in te stellen. Je houdt ook een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat de procedures en processen soepel verlopen. In het begin rapporteer je aan de plantmanager bij de opstart van de fabriek, en later in 2024 aan je teamleider.

waar ga je werken

TKF werkt dus op dit moment aan de bouw en inrichting van een nieuwe fabriek in de Eemshaven. Het doel is om vanaf het vierde kwartaal van 2023 de proefproductie op te starten met hightech machinepark. Hier produceren ze zeekabels voor offshore windparken. In 2024 zijn ze volledig operationeel.

sollicitatie

Wil jij je carrière verder voortzetten bij TKF na het lezen van bovenstaande tekst? Solliciteer dan!

Voldoe jij nog niet helemaal aan de functie-eisen en wil jij je omscholen? Check dan onze website voor meer informatie over ons werk- en leertraject via .

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in