+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Application Engineer Egmond aan den Hoef

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sierra Instruments

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Stap in de wereld van Sierra Instruments als Applicatie Engineer en word de technische partner van onze klanten. Je speelt een cruciale rol in het bieden van de juiste technische oplossingen en fungeert als de schakel tussen producten en klanten. Met jouw technische inzicht en servicegerichte instelling lever je een essentiële bijdrage aan ons succes. Naast het werken met een gemotiveerd team, krijg je de kans om technische workshops te geven en je expertise te delen. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Wil je graag onderdeel worden van een snelgroeiende internationale organisatie? Ben jij klaar voor een belangrijke rol, waar jouw technische kennis de drijvende kracht achter onze organisatie kan zijn? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega!

Functie: Applicatie Engineer
Aantal uur: 32 á 40 uur
Locatie: Egmond aan den Hoef

Wat ga je doen?
Als Applicatie Engineer bij Sierra Instruments ben je de technische partner van onze klanten. Samen met je collega's bied jij hun de juiste technische oplossing aan. Het ene moment beantwoord je vragen van klanten en het volgende moment deel je technische data met onze leveranciers. Je bent de schakel tussen onze producten en onze klanten. Daarom zal je naast je directe collega's ook veel samenwerken met collega's die onze verkoop organiseren.

Met jouw technische inzicht en servicegerichte instelling ben jij degene die het beste advies geeft aan onze klanten! Daarnaast ga je ook aan de slag met:
  • Ondersteuning bieden aan je verkoopcollega's met technische details en advies;
  • Problemen en mogelijke verbeteringen rapporteren aan ons management;
  • Technische workshops over onze producten verzorgen voor (potentiële) klanten;
  • Gegevens onderhouden en invoeren in de databasesystemen;
  • Jij bent onze productexpert!


Gevraagd

Wat is jouw bijdrage?
Ervaring is mooi meegenomen! Maar het belangrijkste is dat je je thuis voelt binnen ons team en plezier hebt in je werk! Omdat we je toch graag een beeld willen geven:
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie of, als alternatief, ben je beginnend professional met een technische achtergrond op Hbo-niveau (Elektrotechniek/ electrical engineering);
  • Affiniteit met meet- en regeltechniek of verwante technieken;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Je kunt goed overweg met Excel en Word en hebt eerder gewerkt met CRM-software.
Wat bieden wij?
  • Volop mogelijkheden om door te groeien binnen ons snelgroeiende bedrijf;
  • Impact maken, niet alleen door klanten het beste technische advies te geven, maar ook door proactief bij te dragen aan interne verbeteringen en innovatieve oplossingen;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om hierin te blijven groeien.
Over ons
Sierra Instruments is een fabrikant en servicebedrijf van elektronische (digitale) flowmeters en controllers voor de industrie en laboratoria wereldwijd. Wij zijn een 100% dochteronderneming van Sierra Instruments Inc. in de VS, een toonaangevend bedrijf dat in de afgelopen 49 jaar een reputatie heeft opgebouwd als specialist en wereldwijd producten levert op hoogtechnologisch niveau. Experience Our Passion for Flow!
Je komt terecht in een team van 15 enthousiaste collega's op ons kantoor in Egmond aan den Hoef, maar wereldwijd zijn we met meer dan 2000 collega's. We believe that there are no limitations, no barriers to your success - you will be empowered and you will achieve.

Kom jij ons team versterken?
Laat je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op! Je ontvangt binnen 3 (werk)dagen een reactie op je sollicitatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in