+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Egmond aan den Hoef.

Kalibratietechnicus Egmond aan den Hoef

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sierra Instruments

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Kom werken als Kalibratietechnicus bij een internationaal bedrijf dat snel groeit! In deze rol zorg je ervoor dat onze flowmeters altijd topkwaliteit leveren. Je gebruikt je kennis van meet- en regeltechniek om ze te testen, te repareren en te verbeteren. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Ook denk je mee over hoe we dingen nog beter kunnen doen. Je krijgt de kans om veel te leren en jezelf te ontwikkelen in een team van enthousiaste collega's. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wil je graag onderdeel worden van een snelgroeiende internationale organisatie? En ben jij klaar om een expert te worden in de meet- en regeltechniek? Wij zijn op zoek naar een leergierige collega!

Functie: Kalibratietechnicus
Aantal uur: 32 á 40 uur
Locatie: Egmond aan den Hoef

Wat ga je doen?
Als Kalibratietechnicus bij Sierra Instruments zorg jij er samen met je collega's voor dat onze flowmeters de kwaliteit leveren die onze klanten verwachten. Ook waarborg je de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze flowmeters. Met jouw kennis van meet- en regeltechniek ben je in staat om onze flowmeters te diagnosticeren, evalueren en kalibreren, en ook de nodige reparaties uit te voeren.

Omdat we een groeiende ambitieuze organisatie zijn, vinden we het erg leuk als je met ons mee wilt denken! We proberen onze werkprocessen en technische kennis altijd verder te ontwikkelen. Daarnaast ga je aan de slag met:
  • Met precisie analyseren van resultaten en accuraat afronden van kalibratiecertificaten;
  • Op een doeltreffende manier de administratieve afhandeling van voltooide orders verzorgen;
  • Essentiële ondersteuning bieden aan onze servicemanager door inkomende orders in te voeren en met zorg offertes voor te bereiden en te versturen.


Gevraagd

Wat is jouw bijdrage?
Ervaring is mooi meegenomen! Maar het belangrijkste is dat je je thuis voelt binnen ons team en plezier hebt in je werk! Omdat we je toch graag een beeld willen geven:
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie of, als alternatief, ben je beginnend professional met een technische achtergrond op Mbo- of Hbo-niveau (Elektrotechniek/ electrical engineering);
  • Affiniteit met meet- en regeltechniek of verwante technieken;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Je kunt goed overweg met Excel en Word en hebt eerder gewerkt met CRM-software.
Wat bieden wij?
  • Interne training in ons kalibratielaboratorium;
  • Volop mogelijkheden om door te groeien binnen ons snelgroeiende bedrijf;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om hierin te blijven groeien.
Over ons
Sierra Instruments is een fabrikant en servicebedrijf van elektronische (digitale) flowmeters en controllers voor de industrie en laboratoria wereldwijd. Wij zijn een 100% dochteronderneming van Sierra Instruments Inc. in de VS, een toonaangevend bedrijf dat in de afgelopen 49 jaar een reputatie heeft opgebouwd als specialist en wereldwijd producten levert op hoogtechnologisch niveau. Experience Our Passion for Flow!
Je komt terecht in een team van 15 enthousiaste collega's op ons kantoor in Egmond aan den Hoef, maar wereldwijd zijn we met meer dan 2000 collega's. We believe that there are no limitations, no barriers to your success - you will be empowered and you will achieve.

Kom jij ons team versterken?
Laat je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op! Je ontvangt binnen 3 (werk)dagen een reactie op je sollicitatie.

Uren

40 uur
32-40
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in