+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

BBL leerling monteur installatietechniek Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract

Vacatureomschrijving

Hey techniekliefhebber! Ben jij klaar voor een avontuur in de installatietechniek? Wil je een vak leren waarin je kunt werken aan uitdagende projecten en bijdragen aan een duurzame toekomst? Werk en Vakmanschap biedt een superleuke BBL-opleiding in de installatietechniek, speciaal voor enthousiaste leerlingen zoals jij!

Wat ga je doen?

Een BBL-traject via Werk en Vakmanschap biedt jou de perfecte combinatie van praktijkervaring en theoretische kennis. Je gaat 1 dag per week naar school om de theorie te leren en je gaat 4 dagen aan de slag in de praktijk. Hier krijg je de kans om hands-on te werken aan echte projecten, waarbij je jouw technische skills en probleemoplossende vaardigheden kunt ontwikkelen. En het beste van alles? Je verdient een salaris terwijl je leert, waardoor je zonder financiële zorgen jouw passie voor techniek kunt volgen.



Gevraagd

Functie-eisen

Of je nu nét je middelbare school diploma hebt afgerond en wilt werken en ondertussen je diploma behalen óf dat je al jaren aan het werk bent, maar erachter gekomen bent dat jouw hart toch binnen de techniek ligt, dit traject is voor iedereen. Je bent dus zowel als starter en als zij-instromer van harte welkom! Als je wilt instromen op MBO niveau 2 of hoger is een vmbo-diploma een vereiste.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Je krijgt een contract voor de duur van de opleiding bij Werk en Vakmanschap.
  • Vanaf dag 1 ontvang je een salaris.
  • Op je schooldag krijg je doorbetaald.
  • De opleiding wordt voor je betaald.
Waarom kiezen voor BBL installatietechniek via Werk en Vakmanschap?

  • Wij helpen je aan een erkend leer-werkbedrijf bij jou in de regio dat perfect aansluit bij jouw wensen en ambities.
  • Eén vast aanspreekpunt vanuit Werk en Vakmanschap waar je tijdens je opleiding terecht kunt met al je vragen over werk en school. 
  • Altijd een opleidingsinstituut in de buurt.
  • Meestal kun je bij je leerbedrijf aan de slag na het behalen van je diploma.

Maar dat is nog niet alles! Je wordt ondersteund door een team van ervaren professionals die jou begeleiden tijdens dit leertraject. Ze delen hun expertise en inspireren je om je grenzen te verleggen. Samen creëren we een omgeving waarin jij kunt groeien, leren en excelleren.

Dus waar wacht je nog op? Werk en Vakmanschap nodigt jou uit om jouw technische reis te beginnen en de wereld van elektrotechniek te ontdekken. Word een BBL-leerling en maak deel uit van een dynamische industrie vol innovatie en kansen. Samen zullen we jouw talenten en technische skills ontwikkelen! Werk en Vakmanschap staat klaar om met jou dit avontuur aan te gaan!


Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij een van de vele mooie technische bedrijven die deze sector rijk is. Het is een branche vol technische innovaties en mogelijkheden. Werk en Vakmanschap staat bekend om zijn toonaangevende leertrajecten en uitstekende begeleiding van technisch talent. In samenwerking met vooraanstaande installatiebedrijven geven wij jou de kans om de kneepjes van het vak te leren en te werken aan uitdagende projecten. In de installatietechniek speel je een belangrijke rol bij het creëren van een duurzame wereld. Je werkt met energie-efficiënte systemen en duurzame technologieën die bijdragen aan een beter milieu. Samen zetten we stappen naar een groenere toekomst!Van een BBL-opleiding monteur werktuigkundige installaties niveau 2, eerste monteur installatietechniek woning werktuigkundige installaties niveau 3 of eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties niveau 3 tot werkvoorbereider werktuigkundige installaties niveau 4, wij hebben de juiste contacten om jouw technische vaardigheden te ontwikkelen en jouw carrière een vliegende start te geven! Tijdens je leertraject krijg je de kans om alle facetten van de installatietechniek te verkennen. Je leert hoe je verwarmingssystemen, airconditioning, sanitair, en elektrische installaties installeert, onderhoudt en repareert. Kortom, je wordt een allround installatietechnicus! Met een BBL-traject, open je de deuren naar talloze carrièremogelijkheden. Voor diverse opdrachtgevers met uiteenlopende technische specialisaties zijn wij op zoek naar BBL-leerlingen die zich willen (om)scholen in de richting van installatietechniek. Word een cv-ketel monteur, een servicemonteur utiliteit of werkvoorbereider in de wereld van de installatietechniek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in