+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Senior Cleanroom Monteur Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Wilting

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Speel jij graag een cruciale rol in het bepalen van het juiste montageproces voor nieuwe producten? Werk je daarbij graag met de meest complexe, fijnmechanische producten in de top van de maakindustrie? Binnen een klein team en (vanaf 2024) in een spiksplinternieuwe werkomgeving? Bekijk dan zeker onderstaande vacature!


Senior Cleanroom Monteur

Wat ga je doen?
Als Senior Cleanroom Monteur speel je een cruciale rol bij het opstarten van nieuwe projecten voor complexe fijnmechanische producten. Dit houdt in dat jij nieuwe producten als eerste in handen krijgt om te monteren en functioneel te testen en hierover terugkoppeling geeft aan de projectleider, met als doel de producten klaar te maken voor de reguliere productie. Dat betekent dat jij je bezig houdt met:

  • Controleren van het technische tekeningpakket
  • Controleren van de stuklijsten en routing 
  • Bepalen van de benodigde tooling 
  • Leveren van input voor werkinstructies
  • Geven van terugkoppeling over de productietijden

In deze functie maak je deel uit van een leuk en hecht team bestaande uit meer dan 35 monteurs verdeeld over zowel cleanroom als montage. Je krijgt hierbij de kans om deel uit te maken van onze innovatieve organisatie die voorop loopt in de industrie.

Wat neem je mee?
Als Senior Cleanroom Monteur denk je graag in oplossingen. Jij bekijkt de nieuwe montageprocessen met een kritische blik en geeft hierover een duidelijke terugkoppeling aangevuld met oplossingen voor eventuele knelpunten. Met jouw goede communicatieve vaardigheden schakel je moeiteloos met jouw collega’s, de Projectleider en jouw Teamleider. Verder neem je mee: 

  • Mbo werk –en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting
  • Ervaring in een vergelijkbare functie als Monteur, Assemblagemedewerker of vergelijkbaar
  • Ervaring met het lezen van technische tekeningen
  • Bereidheid om te werken in ISO 6 cleanroom omgeving

Wat bieden wij jou?

  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week in dagdienst met daarbij de mogelijkheid om vanaf 7.00 uur te starten
  • Naast een marktconform salaris ontvang je onderstaande interessante arbeidsvoorwaarden:
    • Een spiksplinternieuwe werkplek vanaf 2024 (wij verhuizen naar een nieuw pand op Habraken – Veldhoven)
    • 8% vakantiegeld 
    • 25 vakantiedagen & 13 adv-dagen
    • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km (tot 50 km enkele reis)
    • Goede pensioenregeling via Pensioenfonds PMT
    • Bonus in de vorm van een omzetbonusregeling:
      Afhankelijk van hoe het jaar is verlopen delen de medewerkers mee in het succes van de organisatie. Per kwartaal wordt dit opgebouwd en 1x per jaar uitgekeerd. Dit levert vaak een leuk extra zakcentje op!
    • Persoonlijke groei en ontwikkeling.
      Wij hechten veel waarde aan vakmanschap. Zo investeren wij niet alleen in het machinepark, maar ook in onze mensen d.m.v. opleidingen, cursussen en trainingen.
    • Diverse leuke personeelsuitjes!
       

Wie zijn wij?
Wilting is meer dan vijfendertig jaar actief als een bedrijf dat zich specifiek richt op de productie van hoogwaardige fijnmechanische onderdelen en modules. Onze klanten zijn Europese bedrijven die wereldwijd concurreren in de high-tech en semiconductor industrie, maar ook in de lucht- en ruimtevaart, voedselverwerking, automotive en meer. Wilting biedt technologie, kwaliteit en logistiek die de concurrentiekracht van haar klanten versterkt. Door de productieketen van begin tot eind in te richten, kwaliteitscontrole te doen en de logistiek & planning te organiseren, kunnen klanten rekenen op tijdige levering van het gecontroleerde en traceerbare eindproduct. In de cultuur van Wilting ligt een diepgewortelde drang tot ontwikkeling en vernieuwing verankerd. Een proces dat heeft geresulteerd in een topteam van bovengemiddelde klasse met een mix van professionaliteit, probleemoplossend vermogen en daadkracht. 

In 2024 verhuizen we van Eindhoven naar een spiksplinternieuw pand op Habraken in Veldhoven! De locaties in Wintelre en Leerdam blijven bestaan. 

Wist je dat Wilting onderdeel is van de Andra Tech Group?
Andra Tech Group is een groep van 9 bedrijven die zich richten op de Nederlandse en Duitse maakindustrie. In totaal werken er zo’n 700 mensen binnen de groep, verdeeld over 11 productielocaties. De groep is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige, fijnmechanische onderdelen die hun weg vinden in bijvoorbeeld machines die gebruikt worden om voedingsmiddelen te vervaardigen, voor de automotive en de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Onder de Andra Tech Group vallen Wilting, Kusters, Mayer, HFI, Visietech, DKH, Lemmens, Jatec en Lucassen, die ieder een sterke reputatie hebben opgebouwd in hun eigen markt. De bedrijven opereren zelfstandig en hebben ieder hun eigen klantenbestand, maar complementeren elkaar in volumes, nauwkeurigheid en complexiteit. Op deze manier profiteren de klanten van de groep van een enorme pool aan expertise door gedeelde kennis en competence centers (waaronder 3D metaal printen en clean & qualification).

Echt iets voor jou? 
Reageer dan meteen door te klikken op de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel of app dan met Nicky van den Broek, Corporate Recruiter, +31 625565681.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. We vullen deze vacature via onze eigen wervingskanalen in. Kandidaten die ongevraagd door bureaus worden toegestuurd (ook rechtstreeks naar de leidinggevende) worden behandeld als directe sollicitanten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in