+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

HR Recruitment Consultant bij Rvdb Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rvdb

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Rvdb

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Dagelijks ben jij bezig met het verbinden van HR professionals met onze opdrachtgevers in Brabant, Limburg en Gelderland. Je speelt een cruciale rol in het bouwen aan onze community van HR professionals. Deze community bestaat uit mensen met verschillende HR achtergronden; van young professional, tot aan de zeer ervaren specialist. Je focus ligt voornamelijk op het spreken en bemiddelen van mid- en executive-level professionals. Daarnaast bouw je sterke relaties op met zowel bestaande als nieuwe klanten, waarbij zij vertrouwen op jouw expertise. Naast je reguliere werkzaamheden, werk je ook aan diverse projecten binnen Rvdb Eindhoven, een snelgroeiend bedrijf met bijbehorende uitdagingen.

Gevraagd

Als HR recruitment consultant hou je van een uitdaging, werk je doelgericht en heb je een positieve mind-set. Dagelijks ga jij zelfstandig aan de slag, werkt proactief en informeert je teamgenoten regelmatig. Verder neem je het volgende mee: 

  • minimaal 3 jaar werkervaring als recruitment consultant, intercedent, accountmanager of vergelijkbaar;
  • de drive om jezelf te ontwikkelen, gezamenlijk resultaten te halen en team Eindhoven op de kaart te zetten;
  • met jouw vlotte coördinatie zorg jij voor de optimale candidate journeys en succesvolle samenwerkingen met (potentiële) opdrachtgevers;
  • uitstekende kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.


Bedrijfsomschrijving

Rvdb is al 30+ jaar een HR dienstverlener met ruim 140 betrokken collega’s. Jaarlijks spreken we bij Rvdb meer dan 4.000 HR professionals. We zorgen ervoor dat HR professionals verder groeien en zich ontwikkeling tot de plek waar ze tot hun recht komen. Onze cultuur is ontwikkelgericht, professioneel, sociaal en wendbaar, waarbij onze missie ‘People make progress’ altijd cruciaal blijft. Onze opdrachtgevers verschillen van zakelijke dienstverlening, industrie en retail tot overheid en zorg. 

Begin 2022 zijn de deuren van Rvdb Eindhoven geopend, sindsdien zitten we niet stil en zijn we volop aan het groeien. Jij krijgt veel energie van een groeiend bedrijf en wil met het team successen behalen en vieren. In ons team hebben wij aandacht voor elkaar, lunchen we samen, lachen we graag en verwelkomen graag nieuwe ideeën! Klinkt dit als jouw droombaan? Neem contact op en wij drinken graag koffie met jou! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in