+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Bedrijfswagenmonteur Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Wij zijn op zoek naar een bedrijfswagenmonteur in de regio Eindhoven met een hart voor exclusieve A-merken. Wil jij als bedrijfswagenmonteur aan het werk binnen een gezellig en persoonlijk bedrijf, en daarnaast bezig zijn met A-merken onder bedrijfswagens en trucks? Dan ben jij wellicht ons ideale match! Als familiebedrijf zoeken wij een bedrijfswagenmonteur met de nodige ervaring in het onderhouden van bedrijfswagens, het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden en het stellen van diagnoses. Is je nieuwsgierigheid gewekt? Mooi! We vertellen je graag meer.


Organisatie

Als familiebedrijf bestaan wij al ruim 50 jaar. We hebben 11 vestigingen met ruim 300 medewerkers. Vanuit deze familiecultuur werken gemotiveerde en vakbekwame collega’s met een optimaal resultaat als gevolg. Binnen ons bedrijf werken we met een totaalconcept van sales, aftersales, financiering, reparatie- en onderhoudscontracten, vervangend vervoer en specifiek technische oplossingen. Doordat wij een groot netwerk hebben binnen de automotive branche beschikken wij over de juiste kennis en kunde.


Functie

Als bedrijfswagenmonteur ben je samen met je team verantwoordelijk voor het oplossen van complexe problemen en klachten aan een bedrijfsauto of truck. We vinden het belangrijk dat je in teamverband werkt en samen met je collega’s tot de juiste oplossingen komt. De functie is gericht op onderhoud, reparatie en het gereed maken van bedrijfsauto’s voor aflevering. Zo houd je je bezig met diagnosticeren van storingen, het uitvoeren van reparaties, het gereedmaken van voertuigen ter aflevering, het uitvoeren van de apk en/of tachograaf en het opbouwen van nieuwe voertuigen geheel naar de wensen van de klant. Tot slot krijg je de kans om jouw kennis en kunde over te brengen naar (leerling)monteurs. Zo word jij onderdeel van hun ‘klim’ naar specialist.


Functie eisen

We stellen de volgende eisen aan de functie:

  • Een EBAT diploma of technische MBO opleiding / ervaring als eerste bedrijfswagen automonteur
  • Bevoegd keurmeester APK 1; Bevoegd APK 2 en tachograaf of de intentie om deze te behalen
  • Je hebt affiniteit met bedrijfswagens en automotive
  • Je bent klantvriendelijk en je bent communicatief vaardig
Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie met veel mogelijkheden om door te groeien naar technisch specialist. Dit allemaal binnen een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden we een goed salaris afhankelijk van jouw opleiding en leeftijd, én uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot vinden we het belangrijk dat je een afwisselende baan hebt met veel ruimte voor eigen initiatief. Er is ruimte om te leren van anderen en mogelijkheden tot het volgen van een training of cursus om te groeien naar wie jij wil zijn.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom. Je kunt solliciteren via de solliciteer knop of je kunt ons bellen, 013-3036008. Binnen uiterlijk 48 uur reageren we op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in