+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Hoofd Productie Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werelds in Mens & Werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren projectleider die de ambitie heeft om binnen de organisatie op termijn door te groeien richting de rol van Hoofd Productie. Je zal in eerste instantie als projectleider beginnen, om de organisatie en de manier van werken te leren kennen en om jouw kennis en kwaliteiten te laten zien. Vanuit daar ga je samen het traject aan om jezelf klaar te stomen voor de rol van Hoofd Productie. Je zal dan deel gaan uitmaken van het MT en een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Ben je inmiddels Hoofd Productie bij een bouwer dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.



Gevraagd

Voor deze rol van aankomend Hoofd Productie is het belangrijk dat jij als projectleider ervaring hebt binnen de woningbouw en utiliteitsbouw. Complexe en grote werken (+/- 25 miljoen) zijn voor jou uitdagingen waarbij jij het beste uit jezelf weet te halen. Daarnaast ben jij technisch, organisatorisch en financieel sterk onderlegd.

Als Hoofd Productie is het belangrijk dat jij;

• 5 à 10 jaar ervaring hebt als projectleider;
• Een hbo bouwkundige opleiding hebt afgerond;
• Over goede leidinggevende capaciteiten beschikt.



Aanbod

Voor deze uitdagende rol als Hoofd Productie kom je te werken in een ervaren en betrokken team van professionals. Een prachtige rol voor een senior projectleider die toe is aan de volgende stap in zijn carrière, maar ook voor een Hoofd Productie die graag binnen een professioneel bouwbedrijf wil werken. De primaire en secundaire voorwaarden zijn goed. Je krijgt volop de mogelijkheid om te leren en om je verder te ontwikkelen. Daarnaast heeft de organisatie een levendige personeelsvereniging, die regelmatig leuke activiteiten organiseert voor de medewerkers. Kortom: een zeer uitdagende rol binnen een gezond en innovatief bouwbedrijf!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in