+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Quality Control Engineer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Voltys Recruitment & Executive Search

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving Quality Control Engineer
Als Quality Control Engineer ondersteun je de ontwikkelaars op technisch- en administratief gebied. Hierbij kun je onder andere denken aan de volgende zaken: het controleren van elektrotechnische tekenpakketten t.b.v. de montage van panelen, het bijhouden en actualiseren van (elektrotechnische) normen, het onderhouden van standaard bibliotheken t.b.v. CAD systemen, het uitgeven en beheren van revisie en werkset tekeningen en het vervaardigen van de benodigde documentatie en bedieningsvoorschriften t.b.v. diverse projecten.

Functie eisen Quality Control Engineer

Je beschikt over een door werkervaring en/of afgeronde opleiding verkregen HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante vakgerichte cursussen op het gebied van hardware engineering van elektrotechnische systemen. De aard van het werk brengt met zich mee, dat je secuur en geconcentreerd dient te kunnen werken. Je bent een “Pietje Precies” en je beschikt over een flexibele instelling. Voorts beschik je over goede communicatieve vaardigheden en over relevante kennis op het gebied van de gebruikelijke elektrotechnische materialen, alsmede de geldende richtlijnen en normen. Kennis en ervaring met CAD systemen zoals AutoCAD en E-Plan zijn een pré.


Bedrijfsprofiel
QnQ Engineering is een middelgroot bedrijf met een brede ervaring in het elektrisch ontwerpen van allerhande systemen. Op het gebied van de elektrotechniek en industriële ICT omvat onze klantenkring een breed scala aan industrieën; van milieu tot chemie en van papier tot voeding- en genotmiddelen. Vanwege voortdurende groei van de orderportefeuille zijn wij blijvend op zoek naar gemotiveerde mensen binnen ons team.

Naast de mogelijkheden om technisch verder te komen in je carrière streeft QnQ er ook naar om een gezellig bedrijf te zijn met een ontspannen bedrijfscultuur. Al onze medewerkers kunnen hun ideeën en wensen direct kenbaar maken. Er worden geen boeken vol procedures gevolgd en geen oeverloze vergaderingen belegd. Iedere medewerker krijgt de kans om een bijdrage te leveren aan het bedrijf op de manier die bij hem/haar past.

Arbeidsvoorwaarden
Een interessante functie met gevarieerd werk waarbij een beroep gedaan wordt op eigen inzicht, besluitvorming en verantwoordelijkheid. Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing met doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk een goed salaris dat in overeenstemming zal zijn met de zwaarte van de functie, de opleiding en ervaring.


Enthousiast geraakt?
Voor deze vacature is Evert-Jan Vrolijk het 1e aanspreekpunt, hij doet voor deze procedure de volledige HR ondersteuning. Acquisitie buiten Evert-Jan Vrolijk om wordt beslist niet op prijs gesteld. Voor vragen kun je direct bellen met Evert-Jan Vrolijk 06-49491349 / 076-7676330.Graag ontvangen we jouw cv bij voorkeur per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of druk op de button nu solliciteren


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in