+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Business Unit Manager Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TMC

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Opleidingsbudget, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Ben jij toe aan een vervolgstap in je carriere binnen de arbeidsbemiddeling? Zoek jij meer verdieping, autonomie en ondernemerschap in een nieuwe rol? Vanwege groei zoeken wij nieuwe collega's BU Managers!


Jouw nieuwe uitdaging

Als Business Unit Manager in Eindhoven of Utrecht ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van de business van TMC in een van onze business cellen. Dit doe je door snel te groeien met je team werkondernemers om vervolgens minimaal twee nieuwe business managers en eventuele recruiters aan te nemen om deze te gaan begeleiden en coachen tot een hoger niveau en die ook hun eigen winkel kunnen draaien met werkondernemers. Je bent volledig verantwoordelijk voor het inrichten van je dagelijkse business in jouw unit. Je bent leading bij example in deze rol en je profileert je in het uitdragen van het TMC business model, de kwaliteiten van je business unit binnen de cel en in het keyaccountmanagement. Je bent dagelijks bezig met het bouwen en door ontwikkelen en begeleiden van je team.


Wat breng je mee?

Jij hebt ervaring binnen de arbeidsbemiddeling in een technisch domein en na enkele jaren succesvol gepresteerd te hebben zoek jij een volgende stap. Je wilt graag meewerkend leiding geven en jezelf in de toekomst verder ontwikkelen in het management gedeelte van je professie. In je nieuwe rol zoek je meer diepgang, autonomie en ondernemerschap. Je hebt een zeer grote intrinsieke motivatie om te groeien en draagt dit ook graag uit naar je collega’s en werkondernemers. Vanzelfsprekend heb je minimaal een HBO werk- en denkniveau, ben je commercieel goed onderlegd (ondernemend, initiatiefrijk), ben je een teamspeler (empathisch) en beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal op professioneel werkvaardig niveau.


Onze Organisatie

Ondernemerschap staat centraal in het werken bij TMC. Nee is nooit het eerste antwoord als jij met een idee komt. De vraag ‘hoe?’ wel. TMC werkt voor grote gerenommeerde klanten, met zeer warme (lijn)ingangen. Cold calling is hier niet aan de orde, wel het beter leren kennen en begrijpen van de uitdagingen van jouw klant. Geen KPI’s, maar een cultuur die naast ondernemend ook zeer mensgericht en gezellig is. Dagelijks zijn er activiteiten, van Q-meetings tot thema avonden, pizzasessies en nog veel meer. Ons werkondernemerschapsmodel is ongeëvenaard en daarmee onderscheidend en de sleutel tot succes in deze kandidaat gedreven markt. Ons model gaat uit van zekerheid (contract voor onbepaalde tijd), ontwikkeling (coach en opleidingsbudget vanaf dag 1), transparantie en een winstdeling over onze marge (creëert awareness), hyperspecialisatie qua kennis (business cellen) en een gaaf uitvinderslab waar startups écht de kans (en begeleiding) krijgen! Bij TMC speel je met gelijkgestemden Champions League in de wereld van arbeidsbemiddeling!


Wat zit er in voor jou?

Volop doorgroeimogelijkheden en de kans om jezelf goed te onderscheiden richting kandidaten door het unieke werkondernemerschapsmodel. Hierdoor ben je sneller en duurzamer succesvol dan onze concullega’s. Warme (lijn)ingangen bij grote klanten zoals VDL, ASML, DAF, Philips en nog veel meer, waardoor jij gelijk over de inhoud met onze klanten in gesprek kan gaan. Ook voor jou gelden dezelfde principes als voor onze werkondernemers: vast contract voor onbepaalde tijd, uitstekend basissalaris, coach en opleidingsbudget vanaf dag 1, oneindige bonusregeling, auto/laptop/telefoon, de mogelijkheid tot flexibel werken en minimaal 28 vrije dagen.


Hoe verder?

Heb je interesse, ongeacht je instapniveau op basis van je ervaring, maar herken je je wel in bovenstaande? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op bij verdere vragen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in