+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Flex medewerker schoonmaak / Vlinder Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

CSU

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 35 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,54 p/u
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Aan de slag bij CSU

Locatie: Verschillende panden in de regio Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen (met een bedrijfsauto namens CSU)

Werkuren: Fulltime, 35-40 uur per week

Werkdagen: Maandag tot vrijdag, flexibele werktijden in overleg (weekend mag/kan ook!)

Betaalde reistijd: Voor elke werkdag (van 7 of 8 uur), ontvang je ook 1 uur reistijd.

Ben jij een dynamische persoonlijkheid met een commerciële flair en uitstekende communicatieve vaardigheden? Kun je daarnaast je handen uit de mouwen steken als dat nodig is? Dan zoeken we jou!

Voor de beste mensen...

hebben we de beste baan, wij bieden:

  • Een aantrekkelijk bruto uurloon van € 15,54 en per 1 juli 2024 €16,40
  • Een vast contract voor onbepaalde tijd
  • Een bedrijfsauto namens CSU (uitsluitend zakelijk gebruik) of een kilometervergoeding als je voor eigen voervoer kiest
  • 26 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag
  • 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering na zes maanden dienstverband
  • Pensioenbijdrage (vanaf 21 jaar)
  • Korting op je zorgverzekering
  • Gratis toegang tot Sportcity tot 31 december 2024
  • Alle voordelen van het "Fris in je Werk"-programma: gezond en vitaal blijven, gratis opleidingsmogelijkheden en ondersteuning bij je toekomst in dit vakgebied.

Jouw rol: Als flexibele professional ben je de spil die zorgt voor tevreden klanten. Je wordt ingezet op diverse locaties in de regio, en je bent het gezicht van CSU. Dit betekent dat zichtbaarheid en communicatie cruciaal zijn. Vaak kom je op plekken waar geen vaste bezetting is, en het aangaan van een goed gesprek met onze klanten kan onderdeel zijn van je werk. Naast klantinteractie voer je de afgesproken schoonmaak taken grondig uit, met oog voor detail. Zo draag je bij aan de uitstekende reputatie van CSU, tevreden klanten en een schone, prettige werkomgeving voor onze klanten.

We zoeken representatieve collega's die van afwisseling houden en snel kunnen schakelen tussen verschillende projecten. Als jij energie haalt uit het ontmoeten van nieuwe mensen en je flexibel wilt bewegen van project naar project, dan ben jij een van onze gewaardeerde "Vlinder of Flexer". Vlinders/Flexers bij CSU worden uitstekend beloond en krijgen, indien nodig, vervoer aangeboden. Als je liever met je eigen vervoer reist, bieden we een kilometervergoeding.

Werktijden: Jouw werktijden worden in goed overleg bepaald. Als je bijvoorbeeld elke woensdagochtend wilt sporten met vrienden, dan houden we daar rekening mee. Kortom, een goed betaalde baan die past bij mensen met energie, die graag in contact staan met klanten en collega's, maar ook bereid zijn om hands-on werk te verrichten, zoals dus soms ook het schoonmaken van toiletten. Maar ook dat is na drie keer normaal……😉


Iedereen is welkom bij CSU

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland, met 16.000 trotse collega's. Onze collega's zijn onze kracht, en jij kunt daar deel van uitmaken. Samen kunnen we een hoogwaardige schoonmaakservice bieden aan onze klanten. Bij CSU streven we naar diversiteit en inclusiviteit, ongeacht achtergrond, leeftijd, geslacht, geloof, seksuele oriëntatie, culturele achtergrond of opleidingsniveau. Iedereen is welkom, zowel als klant als medewerker. Samen hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de schoonmaakbranche.


Aan het werk

Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer nu voor de functie van fulltime schoonmaker in Eindhoven. Heb je vragen? Neem voor meer info contact op met Selma Murathodzic, Recruiter, via 06-49833857 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

#CSUschoonmaakD

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in