+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Backend Developer voor maatwerk softwareapplicaties op PHP/MySQL Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 4.500 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Bij dit bedrijf in Eindhoven draait het om maatwerksoftware op PHP/MySQL voor diverse sectoren, vooral uit de logistiek. Vanuit een bescheiden garage zijn ze uitgegroeid tot een succesvol IT-bedrijf, met meer dan 23 jaar ervaring, dat nu op zoek is naar een nieuwe ambitieuze PHP-ontwikkelaar. Wat vind je van het idee om hier te komen werken?

Laten we het eerst over het arbeidspakket hebben:
Het salaris reikt tot €4.500 per maand, 26 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, opleidingsbudget, hybride werkmogelijkheden, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, en faciliteiten zoals zit/sta-bureaus en bureaufietsen.

Gevraagd

Werkomgeving & Team
In een platte organisatiestructuur, waar ze kleine successen vieren, kom je als backend engineer terecht. Hun team van 9 ervaren programmeurs zoekt iemand met aanzienlijke PHP-ervaring die direct kan aansluiten en veel met Laravel en Symfony wil werken (je hebt de keuze tussen deze twee frameworks).

Taken & Vaardigheden
Je ontwerpt maatwerksoftware voor diverse klanten en onderhoudt bestaande applicaties. PHP op Symfony, Laravel of Zend vormt de basis, met verschillende tools afhankelijk van het project.
Daarnaast sta je ook open om de volgende tools te beheersen: HTML, CSS, JavaScript, MySQL, OOP, PHP Unit, PHPCS, Docker, Kubernetes, Linux, GIT, en Design Patterns.

Aanbod

Deze rol is een geweldige kans voor een ervaren PHP developer om betrokken te raken bij diverse projecten in een groeiend bedrijf met een solide IT-achtergrond. We raden je aan om een informele ontmoeting met het team aan te gaan om meer te weten te komen over jouw groeikansen en andere aspecten van de functie: een goede gelegenheid om het team en de bedrijfscultuur beter te leren kennen en te ontdekken hoe je kunt floreren binnen deze omgeving!

Vragen? Neem gerust contact met mij via je sollicitatie! Bij een match zullen wij je dan z.s.m. contacteren en die kennismaking voor je regelen. 😉
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in