+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

HR stagiaire MBO/HBO Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

Spoor 3 HRM groeit en bloeit. 8 jaar geleden begonnen we aan dit avontuur en ondertussen is Spoor 3 HRM uitgegroeid tot een allround HRM dienstverlener dat vele verschillende bedrijven ondersteunt met haar personeelszaken. We verzorgen werving en selectie, een stuk detachering. Maar bieden kandidaten ook loopbaan begeleiding en verzorgen Spoor 2 Trajecten. We helpen ondernemers hun personeelsdossiers op orde te houden en geven (interim) advies bij bijvoorbeeld outplacement trajecten en ontslagzaken. Volop afwisseling dus!

Met een team van jonge en enthousiaste HRM professionals begeven wij ons dagelijks in het boeiende HRM landschap met onze kern waarden persoonlijkheid, integriteit en een persoonlijke aandacht in het achterhoofd. En daar kunnen wij ALTIJD een enthousiaste HRM student bij gebruiken. 

Wat ga je allemaal doen dan? Dat is een hele simpele vraag. ALLES! Als HRM student pik je alles mee bij ons. Natuurlijk eerst met zijwieltjes maar al snel geheel zelfstandig en laten wij je de wijde HRM wereld in fietsen! Selectiegesprekken voeren, mee naar klanten en meedraaien in ons dagelijkse proces.

Wat moet je al kunnen? Nou om te beginnen vinden we dat niet zo belangrijk. Het gaat bij ons vooral om inzet en motivatie. Wij willen alleen HRM ENTHOUSIASTELINGEN! Passie, enthousiasme, veel ballen in de lucht, en inzet zijn eigenschappen die wij het belangrijkst vinden. En het liefst geen saaie pieten…

Wat word je opdracht dan? Wij hebben ruimte voor een derde jaar student. Als derde jaar student ga je lekker meedraaien bij ons. Er is ALTIJD wat te doen bij ons. Wij staan ook open voor JOUW ideeën. SAMEN gaan we de (HRM) wereld veroveren! PS er is op kantoor een onderlinge strijd tussen Radio 10, radio 538 en radio JND. Zelfs daar zit voldoende afwisseling in dus, maar als je graag radio 10 luistert kan daar natuurlijk voor gezorgd worden 😉

Enthousiast geworden? Laten we dan kennismaken! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in