+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Opleiding 3 maanden voor baan in de kinderopvang Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Korein

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Korein

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Sta jij te popelen om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen, maar kwalificeert jouw diploma niet meer, of maar gedeeltelijk voor de kinderopvang? Elke maand kun je bij Korein starten met een korte opleiding Pedagogiek 0-13 jaar. Met deze opleiding, in combinatie met een werk- & leerplek bij Korein, ben je in no-time klaargestoomd voor een toffe baan op één van onze locaties. Afhankelijk van jouw diploma en ervaring ben je in 3 maanden gekwalificeerd pedagogisch professional. Hoe mooi is dat!
Ben jij het pedagogisch talent met een goede dosis enthousiasme en energie en een natuurlijke drive om het beste uit kinderen te halen? Dan maken we heel graag kennis met jou!

Als pedagogisch medewerker (in ontwikkeling) werk je de eerste maand boventallig mee en maak je kennis met alle doelgroepen; babys, peuters en bso-kinderen. Tegelijkertijd volg jij een scholing, bestaande uit 5 bijeenkomsten, waarin jouw pedagogische kennis wordt opgefrist en aangevuld. In korte tijd ontplooi jij je verder en groei je toe naar de rol van pedagogisch professional.
Samen met jouw collegas ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en ontwikkeling van kinderen. Je kijkt door de ogen van het kind en verplaatst je in hun belevingswereld. Je realiseert een veilige, uitdagende leef-, leer- en ontwikkelomgeving, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je organiseert activiteiten die perfect afgestemd zijn op de leeftijd en interesse van de kinderen. Tot slot betrek je ouders/verzorgers actief bij de bevindingen en ontwikkelingen van kinderen op de groep.


Aanbod

  • Je hebt een diploma dat met aanvullend bewijs kwalificeert voor dagopvang en bso. onder op de button om de diplomacheck te doen. Krijg je hier te zien dat jij aanvullend bewijs nodig hebt, dan kom je in aanmerking voor onze scholing (voor de beoordeling is het van belang om duidelijk behaald diploma + niveau op je cv te vermelden).
  • Je bent leergierig en wilt jouw talenten ontdekken en benutten.
  • Je neemt een flinke dosis energie met je mee.
  • Jij ziet kansen en neemt niet alleen initiatief in jouw ontwikkeling, maar ook die van de kinderen en die van jouw collegas.
Doe de diplomacheck


Bedrijfsomschrijving

In april 2024 krijg je 2% cao-salarisverhoging.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in