+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Personeelsplanner/coördinator Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Je komt als personeelsplanner/coördinator te werken bij een innovatieve totaalinstallateur waar een combinatie van volume en laagdrempeligheid het verschil maakt. Ondanks de omvang staat de mens hoog in het vaandel en bestaat het bedrijf uit medewerkers met passie, zowel voor techniek als voor elkaar. Ze investeren in hun medewerkers en relaties.


Als personeelsplanner/coördinator ben je het brein achter de tactische en operationele planning op zowel korte als middellange termijn planning en zorg je ervoor dat alle projecten worden voorzien van technisch uitvoerend personeel in een High-end technische projecten omgeving.

Binnen deze dynamische, hectische omgeving ben jij verantwoordelijk voor het overleg voeren met de projectleiding en uitvoerders om de behoefte van hun projecten en klantopdrachten in kaart te brengen en te vertalen naar de planning. Door de juiste vragen te stellen op basis van je eigen technische ervaring en kennis van klant specifieke eisen kun je de capaciteitsvraagstukken vertalen naar de juiste functieprofielen die nodig zijn om de werkzaamheden te kunnen realiseren.

Vanuit het totaal overzicht/capaciteitsbeeld, eigen medewerkers inplannen en uitzendkracht inhuren voor projecten en klantopdracht, waarbij je rekening houdt met reiskosten, tariefstelling en kwaliteit van de ingehuurde uitzendkrachten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor administratieve taken zoals het verwerken van de planning, registratie van uitzendkrachten en het ondersteunen van de afhandeling van inkoop orders.

In deze rol heb je dus veel contact met uitzendbureaus om technisch personeel te organiseren op de projecten en klantlocaties. Hierbij is het belangrijk om kritisch te zijn bij het vaststellen van de behoefte en de beleverde kwaliteit van de uitzendkrachten. De dynamiek en hectiek maken deze functie bijzonder uitdagend.



Gevraagd

Als personeelsplanner/coördinator beschik jij over:

  • Minimaal een MBO-4 diploma en ervaring in de Elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Flexibel want de planning kan soms wijzigen;
  • Ervaring met MS office-pakketten en Sap;
  • Klant en servicegericht;
  • VCA VOL, of je bent bereid deze te behalen via PD personeel;
  • Een rijbewijs B.


Aanbod

Als personeelsplanner/coördinator je rekenen op:

  • Een fulltime functie bij een bedrijf dat alle ruimte heeft om je op te leiden;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van 40 uur per week;
  • Een salaris van €3.500 - €5.000 afhankelijk van je kennis en kunde;

We vragen zowel ervaren planners als service coördinatoren om te reageren. Bij deze partij zijn er meerdere opties mogelijk.

Ben jij de personeelsplanner/coördinator die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen naar 06 307 229 82 (ook ’s avonds of in het weekend). Dit geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.



Bedrijfsomschrijving

Je komt als personeelsplanner/coördinator in dienst bij PD personeel. En wij zoeken samen met jou naar de juiste vervolgstap in jouw carrière. Mocht deze vacature niet helemaal aansluiten bij jouw wensen of de bedrijfscultuur niet helemaal passend zijn, dan bieden wij altijd meerdere alternatieven aan onze kandidaten. Wij vinden het hiernaast belangrijk om transparant te zijn over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven ernaar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject. Als wij je detacheren bij de opdrachtgever zorgen we er dus voor dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s.

Wij bieden ook een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in