+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Senior engineer werktuigbouwkundige installaties, complexe projecten Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 5.500 p/m
  • Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Binnen de engineeringsafdeling werk je niet alleen met ontwerpers, modelleurs en engineers, maar ook met adviseurs, constructeurs en managers. De diepgaande kennis en betrokken collega’s zorgen voor een goede verbinding in het team. Daarnaast pakt dit team de meest complexe projecten aan waardoor er altijd genoeg uitdaging is. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden en interne groeiprocessen worden goed begeleid, daardoor is er binnen deze organisatie opmerkelijk weinig verloop. Daarnaast is er een fijn introductietraject Je maakt hierin uitgebreid kennis met het bedrijf en daarna volgt er een goed opgezet inwerktraject.


Als senior engineer binnen de werktuigbouwkundige gebouwinstallaties binnen de utiliteit stuur jij aan op maakbare ontwerpen. Denk hierbij aan grote complexe klimaatinstallaties, luchtbehandelingskasten voor grote locaties of het vernieuwen van installaties op unieke locaties. Ahoy Rotterdam, Eindhoven Airport en Paleis het Loo zijn o.a. een van de unieke locaties. Denk hierbij aan bouwsommen van 10 tot 30 miljoen.

Je bent betrokken vanaf de tenderfase tot aan de uitvoering.  Momenteel is de organisatie bezig met een flinke digitaliseringsslag en ook daar ben jij druk mee, want hierdoor verschuift het accent van de projecten steeds meer naar de engineeringsfase.

Als senior engineer is het jouw taak om te zorgen dat je collega’s in de uitvoering goed hun werk kunnen doen wanneer zij het ontwerp vanuit jouw afdeling uitvoeren. Hierin overleg je veel met uitvoerende projectmanagers en lead engineers. Je bent sterk in samenwerken en hebt overzicht in projecten.
 



Gevraagd

Als senior engineer werktuigbouwkundige gebouwinstallaties beschik jij over:

  • Een werktuigbouwkundige achtergrond, door opleiding en / of ervaring;
  • Minimaal een afgeronde opleiding MBO installatietechniek, HIT is een pré;
  • Minimaal vijf jaar ervaring als engineer;
  • Kennis en ervaring met werktuigbouwkundige gebouw gebonden installaties.
 


Aanbod

Als senior engineer werktuigbouwkundige gebouwinstallaties kun je rekenen op:

  • Een salaris van € 3.400 - € 5.500 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Salaris is afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 13 atv dagen op basis van 40 uur per week;
  • De vrijheid om je werktijden zelf in te delen. Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken;
  • Een werkplekvergoeding voor thuis en daarmee een goede balans tussen werk en privé;
  • Interne opleidingstrajecten en een goed inwerktraject;
  • Een laptop en smartphone van de zaak.

Ben jij de senior engineer werktuigbouwkundige gebouwinstallaties die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen naar 06 252 888 30. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
 



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij PD personeel. En wij zoeken samen met jou naar de juiste vervolgstap in jouw carrière. Mocht deze vacature niet helemaal aansluiten bij jouw wensen of de bedrijfscultuur niet helemaal passend zijn, dan bieden wij altijd meerdere alternatieven aan onze kandidaten. Wij vinden het hiernaast belangrijk om transparant te zijn over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven er naar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject. Als wij je detacheren bij de opdrachtgever zorgen we er dus voor dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s.
Wij bieden ook een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in