+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Slijper Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

CM Werkt

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
CM Werkt

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als slijper heb je een zeer diverse functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de eindafwerking van onze producten. Door middel van slijpen, beitsen en polijsten zorg jij er voor dat de producten aan de visueel gestelde eisen voldoen van onze klanten. Hierbij kun je denken aan het verwijderen van lasnaden en lasverkleuringen, oneffenheden op de oppervlaktes en eventuele krassen. Door de verscheidenheid aan producten en de verschillende bewerkingen is geen dag hetzelfde.



Gevraagd

Je hebt passie voor techniek en je bent gemotiveerd om te leren. Je zoekt verscheidenheid in je baan en je bent kritisch op jezelf en je eigen werk. Ervaring met een bandslijpmachine is een pré. Daarbij bezit je MBO werk- en denkniveau en enige ervaring in afwerken van RVS, aluminium en metaal. Natuurlijk heb je oog voor detail en ben je kwaliteitsbewust. 



Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling! Uitdagende klanten in een internationaal speelveld. Bevlogen collega’s en prachtige producten met maatschappelijke betekenis. Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar. Keuze uit 2 diensten voor een optimale werk- en privébalans: een dienst van 07:45u tot 16:30u en op vrijdag tot 14:30u of van 06:00u tot 14:45u en op vrijdag tot 12:30u. Actieve personeelsvereniging met verschillende activiteiten door het jaar heen.
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in