+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Pedagogisch begeleider | ambulant | regio Eindhoven Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

KluppluZ

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
KluppluZ

Gevraagd

  • 8 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.874 - € 3.837 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ieder kind heeft recht zijn of haar plekje. Op school, thuis en in de wereld. Vaak gebeurt dat vanzelf, maar soms hebben kinderen behoefte aan een beetje extra ondersteuning. Bijvoorbeeld als contact maken met anderen niet vanzelf gaat of als de behoefte aan structuur en voorspelbaarheid groot is.

KluppluZ is er voor kinderen van 0 tot 18 jaar met een (tijdelijke) behoefte aan extra ondersteuning. Met de juiste begeleiding bieden wij kinderen de voorwaarden om optimaal tot ontwikkeling te kunnen komen. Ons aanbod bestaat o.a. uit gespecialiseerde groepsbegeleiding en ambulante begeleiding.

Ter uitbreiding van het team ambulant, zijn wij op zoek naar een pedagogisch begeleider die ingezet wil worden op de diverse trajecten. Dus ben jij die taakvolwassen pedagogisch professional met interesse in een baan waar kindontwikkeling centraal staat en waarin jij het verschil kunt maken? Ben jij flexibel inzetbaar en tijdens rustigere periodes ook inzetbaar op onze gespecialiseerde groepsbegeleiding? Lees dan verder, want misschien is dit wel jouw droombaan!

De ambulante begeleiding betreft (individuele) begeleiding op maat. Bij voorkeur zo preventief en kort mogelijk – maar zo lang als noodzakelijk - in de vertrouwde omgeving van het kind. Dit kan zijn binnen de kinderopvang, het (speciaal) onderwijs en in de thuissituatie. Je bent voornamelijk bezig met ambulante begeleiding, maar het kan ook eens voorkomen dat je als pedagogisch begeleider op een groep wordt ingezet. De inhoud van de casuïstiek is zeer divers. Naar aanleiding van een aanvraag voor een onderwijszorgarrangement, word jij middels ons roostersysteem waarin jij zelf je beschikbaarheid hebt opgegeven, ingepland op de gevraagde dagdelen voor deze casus gedurende de looptijd van de indicatie. De zorgcoördinator van KluppluZ heeft vooraf de ondersteuningsvraag met jou doorgenomen. Met de intern begeleider van school zijn er afspraken gemaakt over de inhoud van de begeleiding en de aanvang van het traject.

De komende 16 weken ga jij op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 11:30 uur Noah op school begeleiden. Noah is 7 jaar en komt in de klas moeilijk tot leren. Jouw begeleiding is er enerzijds op gericht om zijn zelfvertrouwen te vergroten, anderzijds om hem te ondersteunen bij het verder ontwikkelen van zijn werkhouding. Door zijn positieve ervaringen te vergroten, hoop je dat zijn zelfvertrouwen dusdanig groeit waardoor hij de vaardigheden zelfstandig kan voortzetten. Naast de wekelijkse begeleiding in de klas, draag je zorg voor de rapportage in het begeleidingsplan en sluit je periodiek aan bij de evaluatiegesprekken met school, de ouders van Noah en eventueel de verwijzers vanuit het wijkteam. Gedurende de indicatieperiode zal in overleg bekeken worden of de gestelde doelen zijn behaald, of dat verlenging gewenst is.


Gevraagd

Als pedagogisch professional bied je jeugdzorg op maat, waarbij je methodisch, zelfstandig en oplossingsgericht weet te werken. Je kunt differentiatie in de begeleiding aanbrengen en bent naast een zelfstandige professional, ook een teamspeler en in staat om tijdig om hulp te vragen. Je bent in staat om op een adviserende en coachende wijze een bijdrage te leveren aan multidisciplinair overleg. Zorgvuldige verslaglegging en het opstellen van begeleidingsplannen zijn voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast heb/ ben je:

  • Een relevante hbo opleiding, bijvoorbeeld in Pedagogiek, SPH of Social Work met uitstroomprofiel Jeugd.
  • SKJ-registratie als jeugd- en gezinsprofessional is een pré.
  • Relevante?werkervaring in bijvoorbeeld de jeugdzorg, gehandicaptenzorg of het (speciaal) onderwijs en kennis van de doelgroep.
  • Passie voor het begeleiden en ondersteunen van kinderen zodanig dat zij zich volgens het pedagogisch plan ontwikkelen.
  • Ervaring met het planmatig begeleiden van kinderen.
  • Een auto tot jouw beschikking en de bereidheid te reizen naar verschillende scholen, kinderopvanglocaties en/ of thuisadressen.
  • Flexibel beschikbaar.
Doe de diplomacheck


Aanbod

  • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging.
  • Salaris conform de CAO Kinderopvang, schaal 7 (€ 2.874 - € 3.837,-bruto per maand bij 36 uur).
  • Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer van €0,19 per kilometer met de fiets of auto, of een vergoeding van je OV-abonnement. In 2023 bedraagt de vergoeding bij dienstreizen € 0,46 per kilometer (€ 0,21 per km onbelast) bij gebruik van een eigen vervoermiddel..
  • Bijna 6 weken vakantie per jaar.
  • 8% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn waarbij WZJ de helft van de pensioenopbouw betaalt.
  • Werkgeversbijdrage voor de zorgverzekering van € 8,- bruto per maand.
  • Toegang tot JONG Leren, het online leer- en ontwikkelplatform van Wij zijn JONG.
  • Sporten, aanschaf fiets en een zorgverzekering met korting.


Bedrijfsomschrijving

Ons team kenmerkt zich door een veelzijdigheid aan expertise en professionaliteit. Eén ding hebben wij allemaal gemeen: wij gunnen het ieder kind om zich optimaal te ontwikkelen. Om zijn of haar talenten te ontplooien en zijn of haar mogelijkheden te leren benutten. En daar helpen we kinderen én ouders graag bij. Het team bestaat uit een diversiteit aan betrokken medewerkers die zich inzetten voor gespecialiseerde begeleiding op de groep en ambulante begeleiding op school of in de reguliere kinderopvang.Van pedagogisch begeleider ambulant is een zelfstandige rol, waarin je op veel verschillende plekken en met verschillende mensen werkt. Wij vinden het belangrijk dat jij je wel onderdeel voelt van een team. Daarom heb jij maandelijks contact met jouw zorgcoördinator, neem je deel aan intervisie, pedagogische overleggen binnen de regio en ben je aanwezig tijdens de werkoverleggen met jouw collega’s en leidinggevende.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in