+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assistent Uitvoerder Renovatie Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als Assistent Uitvoerder Renovatie kom je in een opleidingstraject waar je wordt gekoppeld aan een "ervaren rot in het vak". Van hem leer je de kneepjes van het vak en in combinatie met de benodigde trainingen/ cursussen word je klaargestoomd om een zelfstandige rol als Uitvoerder te gaan vervullen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende (grootschalige) onderhoud- en renovatieprojecten van woningen. Centraal staat de bewaking van planning en kwaliteit.

Je stuurt dagelijks verschillende medewerkers aan met heldere instructies. Ook monitor je de voortgang van werkzaamheden en stuur je deze waar nodig bij. Zo draag je niet alleen zorg voor een effectieve uitvoering, maar zoek je ook oplossingen voor afwijkingen en onvoorziene problemen.

Gedurende de eerste periode ben je de rechterhand van de ervaren Uitvoerder. Wanneer je voldoende vlieguren gemaakt hebt en zelfstandig projecten kunt draaien, zal je starten op de kleinere onderhoud- en renovatieprojecten, waarna je deze in grootte uit zal breiden. In de zelfstandige rol werk je intensief samen met de Projectleider Renovatie en Onderhoud, waarmee je bouwkundige werkzaamheden slimmer structureert, effectiever implementeert en verder vormgeeft en de financiële planning bewaakt. In het periodieke uitvoerdersoverleg deel je je ervaringen in lopende projecten met collega-uitvoerders.



Gevraagd

Motivatie, doorzettingsvermogen en de capaciteiten om je mannetje/ vrouwtje te staan is key in deze functie. We zijn op zoek naar iemand met een afgeronde MBO/ HBO Bouwkunde opleiding of iemand vanuit de praktijk die door wil groeien. Er is de ruimte om je verder in deze rol te ontwikkelen, maar een passie voor renovatie en onderhoudsprojecten is essentieel (ervaring daarentegen is mooi meegenomen, maar geen must.

Daarbij beschik je over leidinggevende kwaliteiten en uitstekende communicatieve vaardigheden, werk je planmatig en neem je de juiste beslissingen. Verder heb je knowhow van branchespecifieke producten, materialen en methoden, en ben je goed op de hoogte van wettelijke bouwregelgeving en bouwbesluiten.

Tot slot, maar niet minder belangrijk: je werkt klantgericht, bent nieuwsgierig, en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.



Aanbod

Bij deze afwisselende job in ons groeiende familiebedrijf hoort een uitstekend salaris (conform cao Bouwnijverheid). Je krijgt de ruimte om projecten zelfstandig te runnen maar je bent altijd verzekerd van een professionele back-up.

We bieden je een auto van de zaak, een eigen laptop met telefoon, prettige werktijden en een familiaire werkomgeving.

Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.



Bedrijfsomschrijving

Vertrouwen, lange termijn relaties en betrokkenheid zijn speerpunten van deze organisatie. Zij werken voor een solide basis aan klanten, wat veelal bestaat uit woningcorporaties. Omdat er goede kwaliteit geleverd wordt en altijd uitgegaan wordt van een lange termijn relatie, is hun orderportefeuille zeer goed gevuld. Om hun klanten optimaal te kunnen blijven bedienen zijn zij op zoek naar versterking in de vorm van een Assistent Uitvoerder Renovatie. Hierbij ga je een interessant opleidingstraject aan om deze functie naar behoren uit te kunnen voeren. Je komt terecht in een warm bad met veel kennis en ervaring, waardoor je goed opgevangen wordt. Naast dat er mooie projecten gerealiseerd worden, is er ook altijd tijd voor een praatje over jou als persoon, zowel op informele als formele basis.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in