+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Allround Woonconsulent (flexibele uren 8 tot 32) Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Mosaic World

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Functie: Allround Woonconsulent (beschikbaarheid maart/april tot begin september)
Standplaats: Eindhoven
Werkuren per week: Parttime voor 8 tot 40 uur per week

Je hebt een hart voor woningzoekenden en wordt blij wanneer deze als nieuwe bewoners de sleutels ontvangen van woningruimtes.
Herken jij jezelf hierin en ben jij in de vakantieperiode tussen maart/april tot begin september volledig beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Hoe ziet je functie eruit?
Via ons online platform kunnen woningzoekenden zich aanmelden voor de beschikbare woningen. Jij zorgt er mede voor dat de juiste informatie over de studio's en appartementen correct worden weergegeven. Vervolgens maak je een selectie op de binnengekomen aanmeldingen en plan je online of telefonisch intakes in. Omdat we regelmatig aanmeldingen binnenkrijgen van mensen met een internationale achtergrond vind je het geen enkel probleem om gesprekken in het Engels te voeren.

Alle verzamelde gegevens van de woningzoekenden verwerk je in ons systeem. Opvolging is hierbij key; de dossiers moeten compleet zijn om te bepalen of diegene ook daadwerkelijk in aanmerking komt voor die woonruimte.
Willen ze een rondleiding? Geen probleem, dat regel jij! Wel in samenwerking met de huismeesters op locatie. Incidenteel komt het voor dat je zelf een rondleiding organiseert.

Maar daar houdt het niet bij op!
Is het een perfecte match tussen de woningzoekende én de woonruimte? Dan ben jij - in deze bijzondere rol - tevens ook aanspreekpunt voor de toekomstige bewoners, zo lang als het huurcontract loopt. Via ons klantportaal kunnen bewoners incidenten melden, waar jij de ingekomen verzoeken monitort en opvolgt. Hierbij werk je nauw samen met – én rapporteer je aan collega's van diverse divisies.

Deze uitdagende rol doet een groot beroep op jouw organisatorische skills! Je plant niet alleen bezichtigingen voor onze toekomstige bewoners, maar houd je ook bezig met het inplannen van in- en uithuizingen. Tijdens drukke periodes kan dit gaan om honderden in- en uithuizingen per week. Soms ondersteun je ook bij open dagen en evenementen voor onze complexen.
Je komt te werken op het hoofdkantoor van Mosaic World in Eindhoven en je maakt deel uit van Customer Relations. De afdeling is onderverdeeld in drie teams met in totaal 20 enthousiaste en betrokken collega's, die allen hecht samenwerken. Naast de samenwerking met je directe collega's heb je ook regelmatig contact met collega's binnen andere afdelingen.

Gevraagd

Wat breng je mee?
In deze rol werk je overwegend zelfstandig omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen portefeuille van complexen. Je bent een klantvriendelijke professional met oog voor kwaliteit. Daarnaast werk je nauwkeurig en gestructureerd, dit is belangrijk bij het afhandelen van verzoeken en incidenten. Van nature houd jij makkelijk het overzicht en ben je sterk in het plannen en organiseren van werkzaamheden. Je bent proactief en doorgrond snel mogelijke oorzaken van problemen. Verder herken jij jezelf in onderstaande profielschets:
  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring met werken in systemen, zoals bijvoorbeeld een CRM-systeem;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);


Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?
  • Salaris, op basis van loopbaan en ervaring (tussen €2.300,- en €2.700,- bruto per maand o.b.v. fulltime);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, 30 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), etc.;
  • Aantrekkelijke bonus o.b.v. (afdelings)prestaties;
  • De juiste tools om je werk te doen, zoals een laptop;
  • Een gedegen, maar intensief inwerktraject door een ervaren collega;
  • De mogelijkheid om zowel functioneel als persoonlijk te groeien binnen ons bedrijf;


Salaris

tussen €2.300,- en €2.700,- bruto per maand o.b.v. fulltime
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in