+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Medewerker ICT Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Hey computerwizzard, volgens mij ben jij wel klaar voor een volgende uitdaging. Wat dacht je van een functie als ICT’er bij een consultancybedrijf? Ja, ik snap het. Jij vraagt je nu natuurlijk af hoe wij precies weten waar je naar op zoek bent. Daar zijn een aantal redenen voor. Laten we beginnen met mensenkennis. En laten we ook niet vergeten dat je waarschijnlijk door de naam van de vacature hier terecht bent gekomen. Verder houden we het graag op talent.

Naast ons talent om de juiste mensen aan het juiste bedrijf te koppelen, zijn we er ook van overtuigd dat jij talent hebt. Om precies te zijn, computertalent. Naast de computer aanzetten kun je namelijk ook als geen ander analyseren wat er allemaal gebeurt met de systemen. Zie je iets geks? Dan ga je kijken hoe je dit kunt verbeteren.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het applicatiebeheer op AFAS, Connexys en andere soortgelijke systemen. Je gaat samen met het team en externe partners deelnemen aan projecten. Daarnaast ben jij degene die ze bellen wanneer anderen ergens niet uitkomen. Ze noemen het ook wel derdelijns supportvragen behandelen.

Klinkt als een leuke functie, toch? Het bedrijf vraagt ook een aantal dingen van jou. Naast gezelligheid en enthousiasme is het ook van belang dat je HBO-werk- en denkniveau hebt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je servicegericht bent. Je wilt de klanten zo goed mogelijk helpen en zal er alles aan doen om dit ook mogelijk te maken. Dat je nauwkeurig bent is voor jou niks nieuws. Verantwoordelijkheid nemen is voor jou een natuurlijk proces en ook je flexibiliteit is niet te betwijfelen. Nee, geen paniek. We gaan je echt niet tijdens je sollicitatie vragen of je een split kan.

Onze opdrachtgever is een externe ICT-partner waar ze het belangrijk vinden om hun personeel veel verantwoordelijkheden te geven. Daarnaast staan er altijd veel collega’s voor je klaar waar je gezellig een praatje mee kunt maken of waar je eventueel met vragen terecht kan. Dit mag je ook van je collega’s terugverwachten natuurlijk. Hadden we al verteld dat je binnen deze functie ook trainingen mag gaan geven bij bedrijven? Nee, nog niet? Nou, bij deze dan: je mag ook trainingen gaan geven. Hoe leuk is dat?

We zullen je niet langer ophouden dan nodig. Je kunt namelijk gewoon solliciteren door een mailtje te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of even te bellen naar 040 711 40 70

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in