+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Medewerker Administratie Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Asito

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.200 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Asito is op zoek naar een administratieve held of heldin, deze functie kun jij parttime of fulltime komen vervullen. Ons centrale organisatieonderdeel Financiën zoekt een Specialist Administratie. Het is een operationele functie gericht op controle en begeleiding van processen rond de uitvoering van de financiële, personeel- en loonadministratie. Schrik niet van de naam specialist, wij zien al onze administratiecollega's namelijk als specialisten. Wat wij belangrijk vinden is een goede motivatie en affiniteit met administratieve werkzaamheden! Verder maakt het ons niet uit of je deze baan nu wilt combineren met jouw studie, een tussenjaar hebt of al jaren in de branche zit. We gaan graag met jou in gesprek, en jouw werkplek? Ons regiokantoor in Eindhoven, op een van de overige kantoren bij jou in de buurt.

Uren: 32 uur per week
Plaats: EINDHOVEN 15-2-2024 00:00:00


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Medewerker Administratie die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Een volledige, tijdige en juiste personeelsadministratie die voldoet aan wet- en regelgeving;
  • De controle op en verwerking van mutaties voor de loonbetaling van het directe personeel in de regio;
  • Het beheer van tussenrekeningen, toekennen van serviceorders en doorboeken van uitzendfacturen;​​​​​​​
  • Het up-to-date houden van het personeelsdossier;
  • De administratieve verwerking en controle van de in-, door- en uitstroom van personeel met inachtneming van de wettelijke regels en verplichtingen;
  • Het zorgdragen voor aanmeldingen bij het UVW ten aanzien van ziek- en herstelmeldingen.
Wat vragen wij van jou?

In deze functie verwachten we mbo werk- en denkniveau en heb je ervaring in een administratieve rol; Daarnaast: -Ben je in staat om snel processen en de werking van systemen te begrijpen; -Kun je zelfstandig werken maar behaal jij ook graag successen in teamverband; -Ben je nauwkeurig en haal je voldoening uit het op orde hebben en houden van administratieve processen; -Ben jij en blijf je op de hoogte van actuele wet- en regelgeving omtrent financiële, personeel- en loonadministratie.


Wat hebben wij te bieden?

💰 Een bruto maandsalaris tussen de €2.900 - €3.200 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van o.a. je ervaring; 📝 Een contract voor 32 uur per week, afhankelijk van je beschikbaarheid; 🍾 Een 13e maand, die maandelijks wordt uitbetaald; 🖥️ Een laptop, telefoon en budget om je thuiswerkplek in te richten; 🌴 8% vakantietoeslag & 27 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week; 🎯 Een winstdelingsregeling; 📚 Veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng; 🏛️ Goede pensioenregeling, waarbij Asito 2/3 deel betaalt; 🏥 Kortingen op diverse verzekeringen.


Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Carmen van Daalhuizen, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Solliciteren kan tot en met dinsdag 30 april 2024

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving. Waar wij zijn, wordt het schoon. Mensen voelen zich daardoor prettig, veilig, thuis en welkom. Van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten: ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht. We zijn trots op de sterke waarden van ons familiebedrijf. Met meer dan 10.000 medewerkers, met ruim 100 verschillende nationaliteiten, ligt de basis bij onze mensen. Wij omarmen ongelijkheid. Niet in behandeling, salaris of ons personeelsbeleid. Maar juist in verschillende karakters, achtergronden, opleidingen en inzichten. We omarmen het feit dat niemand hetzelfde is en iedereen ertoe doet. De verschillen tussen onze mensen maken ons juist beter en zorgen voor plezier. Samen zijn we Asito. Samen en schoon.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in