+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Commercieel Secretaresse Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hanzeland Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als commercieel secretaresse werk je binnen een secretaresseteam nauw samen met de experts, de Front Office en de administratie. Het betreft een functie voor 32-40 uur per week. Als secretaresse verleen je secretariële- en administratieve ondersteuning aan de experts van de vakgroepen Brand en CVT door pro-actief te ondersteunen bij de rappellen, het zelfstandig voorbereiden van voortgangsberichten, zorgdragen dat KPI’s van opdrachtgevers behaald worden tot en met het uitwerken, verzendklaar maken en verzenden van correspondentie en rapporten. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel interne- als externe klanten en opdrachtgevers, middels het aannemen en verwerken van binnenkomende telefoongesprekken.n. 

Klinkt dit interessant? Solliciteer dan nu!

Het zou mooi zijn als je soortgelijke ervaring hebt maar dit is niet noodzakelijk, ook voor starters is het een ideale baan waarin je wordt opgeleid in de wereld van schades en verzekeringen! 

Wie zijn wij?
Onze opdrachtgever zijn ze gespecialiseerd in schade-expertises en taxaties. De experts en taxateurs wonen verspreid over het hele land en vanuit vier kantoren bedienen zij hun opdrachtgevers. Belangrijkste kernwaarden zijn humor, plezier, betrokkenheid, eerlijkheid, samenwerking en behulpzaamheid. Deze waarden zijn de basis van de dagelijkse activiteiten en symboliseert de organisatie.

Wat bieden wij:
Naast een salaris dat is afgestemd op je opleiding en ervaring ontvang je bij ons standaard een 13e maand.Je neemt deel aan onze pensioenregeling, waarvan wij een groot deel van de pensioenpremie voor je betalen. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling en opleiding erg belangrijk en bieden je hiervoor verschillende mogelijkheden. Je krijgt ten minste 27 vakantiedagen op basis van een fulltime baan. De functie is een afwisselende baan met veel vrijheid en zelfstandigheid. Je krijgt er 120 collega’s bij, waarbij we de verbinding met elkaar zoveel mogelijk proberen op te zoeken door gezellige kantooruitjes, pubquizen en een jaarlijks personeelsevent.

Wil je meer weten?
Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Charlotte Smit  op 038-422 9231 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Uren

32 - 40 uur
32 - 40
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in