+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Allround Logistiek Medewerker Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.412 - € 2.936 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Allround Logistiek Medewerker ga je aan de slag in een veelzijdige functie tussen regio Eindhoven - Tilburg. Op deze locaties, zul jij de klant gaan ontzorgen op het gebied van afval. Dat wilt zeggen dat jij je bezig gaat houden met het inzamelen, sorteren, verpakken en administratief afhandelen van afval en reststoffen. Daarnaast is het belangrijk dat je meedenkt hoe het afvalproces beter geoptimaliseerd kan wordt. Jij bent dagelijks bezig met het afvalscheidingsproces, dus al jouw ideeën zijn welkom! Waar ga je nog meer mee bezighouden? - Je onderhoudt intern contact met de medewerkers en teamleiders van verschillende afdelingen; - Je volgt werkinstructies en reglementen op, signaleert en meldt afwijkende situaties en houdt de toegewezen werkruimte schoon; - Voert administratieve werkzaamheden uit; - Regelt waar nodig opslagmiddelen of transport; - Verplaatst inzamelmiddelen met behulp van een heftruck of vrachtwagen; - Je bent een aanspreekpunt voor afval gerelateerde vragen bij de opdrachtgever. Je bent dus een duizendpoot die het leuk vindt om allround bezig te zijn.

Wij bieden:

- Baan voor langere tijd;
- Salaris tussen € 2.412,- en € 2.936,- bruto o.b.v. 4 weken (schaal D Beroepsgoederenvervoer);
- Reiskosten woon-werk van € 0,21 cent netto per km (als je verder van 5 km van je vaste standplaats af woont);
- Bij ons is reistijd naar standplaats of project, ook werktijd! Wij bieden je daarom een zakelijk reiskostenvergoeding van €0,32 cent per km en je salaris wordt doorbetaald tijdens het reizen! - Fijne opdrachtgever waar je lekker jezelf kunt zijn;
- Korting op je zorgverzekering;
- Gratis beschikking tot verschillende online cursussen;

Wij vragen:

Ben jij iemand die? - Niet vies is van fysiek zwaarder werk? - Iemand die initiatief toont en mensen durft aan te spreken? - Representatief is? - Die een heftruck certificaat heeft en recent ervaring heeft OF bereid is om deze (op kosten van Timing) te behalen? - Goed met computers kan omgaann i.v.m de administratie? - Rijbewijs + eigen auto heeft en het leuk vindt om te reizen naar klanten? Dan horen wij graag van jou! Stuur je cv + motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Waar ga je werken:

Renewi verwerkt afval en geeft deze een nieuw leven. 90% van het opgehaalde afval wordt gerecycled of hergebruikt. Zo recyclen ze afval weer tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie. Op die manier winnen ze uit het afval van vandaag, de grondstoffen van morgen. Het resultaat van je werk? Minder afval, slimmer (her)gebruik van schaarse grondstoffen en minder CO2-uitstoot. Zo werken je aan een schonere, circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat. Maar daar draait het niet alleen om bij Renewi. Bij Renewi is de werksfeer informeel en open, het is keihard werken maar altijd ruimte voor een grap tussendoor.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in