+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Catering medewerker Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Appèl Onderwijscatering

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 27 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Catering medewerker Fontys in Eindhoven gezocht!

Heb jij passie voor horeca, maar werk je liever niet fulltime, in de avonduren en in het weekend? Start dan als catering medewerker Fontys in Eindhoven. Per direct zoekt Appèl een enthousiaste en gedreven collega voor de cateringdienstverlening, bij Fontys Hogeschool locatie Rachelsmolen in Eindhoven. Op deze prachtige cateringlocatie zul jij gaan werken in de coffeecorner. Wat bieden wij? Een functie voor 27 uur per week waarbij meer uren mogelijk zijn, een gave vaste locatie en gunstige werktijden. Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Op deze locatie werken wij met twee verschillende diensten. In de ochtenddienst werk je van 07.30 tot 13.30 uur en in de middagdienst werk je van 11.30 tot 17.30 uur. Incidenteel zijn er vergaderingen of evenementen in de avonden, waarbij jij samen met het team de banqueting tot in de puntjes verzorgt. In de avonden, weekenden en schoolvakanties ben je vrij!

Op deze veelzijdige catering locatie bij de hogeschool heb jij aan uitdaging geen gebrek. Verse broodjes bereiden, een lekkere cappuccino maken in de koffiebar of het verrichten van kassawerkzaamheden. Als catering medewerker in Eindhoven kan jij hier jouw expertise en gastvrijheid volledig benutten!

Op deze locatie bieden we overigens ook een hospitalityservice aan. Dit betekend dat je de de studenten vriendelijk te woord staat wanneer zij vragen hebben en je ze een helpende hand biedt, denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van een fietspomp bij een lekke band. Op deze manier creëren we een extra warm welkom voor de studenten en docenten van Fontys Hogeschool.

Hoe ziet jouw dag als catering medewerker Fontys in Eindhoven eruit? Met passie voor eten en drinken verzorg jij dagelijks de ultieme foodbeleving! De ochtend staat in het teken van voorbereidingen voor de piekmomenten. Tijdens de lunch verkoop je de gezonde producten, verricht je de kassawerkzaamheden vliegensvlug en zorg je ervoor dat jouw werkplek er spic en span uit ziet. Daarnaast zijn er regelmatig evenementen, waarbij jij de catering tot in de puntjes verzorgt! Kortom, een super veelzijdige en uitdagende functie als catering medewerker in Eindhoven in de prachtige provincie Noord-Brabant.



Gevraagd

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?
  • Je hebt een enorme passie voor eten en drinken.
  • Je bent communicatief zeer vaardig.
  • Je hebt enige werkervaring in horeca en/of (scholen)catering.
  • Je weet perfect in te spelen op wensen van de studenten en docenten.
  • Je toont initiatief en weet van aanpakken.
  • Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag.
  • Je beschikt over een VOG of hebt de mogelijkheid tot aanvraag van een VOG.
  • Je bent woonachtig in (de omgeving van) Eindhoven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in