+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Regievoerder openbare ruimte Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Gemeente Eindhoven

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Gemeente Eindhoven

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.317 - € 4.752 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Regievoerder Openbare Ruimte
36 uur per week

Draag je graag bij aan een veilige, leefbare en duurzame stad? In een team van regievoerders, dat de uitvoering van beheer- en onderhoudscontracten bewaakt? Dan hebben wij een vacature!

Jouw rol:
De afdeling Stadsbeheer is hét centrale punt voor het beheer en onderhoud van alle openbare ruimte in Eindhoven, zowel boven- als ondergronds. Daarbij staan de inwoners, innovatie en duurzaamheid centraal. Wij voeren regie en de uitvoering is belegd bij verschillende marktpartijen. De afdeling kent een open cultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief.
  • Je verzorgt de regievoering van veel verschillende soorten contracten. En bent het aanspreekpunt voor de aannemers.
  • Je bewaakt dat de aannemer zijn werkzaamheden uitvoert volgens het contract. En dat de facturen kloppen. Afwijkingen leg je schriftelijk vast.
  • Je bereidt en zit bouwvergaderingen voor en maakt het verslag.
  • Je ondersteunt de beheerders bij activiteiten die niet zijn geregeld binnen een bestek. Je legt bijvoorbeeld ook meer- en minderwerk vast.
  • Wanneer inwoners vragen hebben verzamel je de juiste gegevens. Ook denk je mee aan mogelijke oplossingen.
  • Je ondersteunt de gebiedsbeheerders en gebiedsmedewerkers inhoudelijk, door het aanleveren van technische informatie voor de beantwoording van meldingen, vragen en brieven.
  • Je denkt na over het verbeteren van uitvoeringsprocessen en werkt deze uit in een bouwteam samen met de aannemer.
Jordy van den Boomen (regievoerder): “Wat mijn werk zo leuk maakt is: de diversiteit, iedere dag ziet er anders uit. De ene dag werk ik op technisch vlak, formeel of informeel samen met mijn collega’s en de aannemer. De andere dag zit ik samen met beheerders, programmaleiders en aannemers te brainstormen over onderwerpen zoals duurzaamheid, klimaatbestendigheid en ecologie.”

Met wie doe je dat?
Als regievoerder word je onderdeel van de afdeling stadbeheer. Je werkt samen in een team van drie technisch regievoerders, waaronder één senior regievoerder en twee omgevingsmanagers. Je hebt afstemming met de verschillende (gebieds-) beheerders en de kwaliteitsinspecteurs en legt verantwoording af aan de teamleider stadsbeheer.

Bekijk op onze website een video over de afdeling Stadsbeheer van de gemeente Eindhoven.

Gevraagd

Hoe maak jij het waar?
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in een cultuurtechnische richting aangevuld met relevante werkervaring met beheer- en onderhoudscontracten.
  • Je hebt oog voor kwaliteit en bent resultaatgericht. Daarnaast bezit je een gezonde dosis zelfsturend vermogen en eigenaarschap waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor de zaken die je op pakt. Tevens ben je creatief in het bedenken van oplossingen en heb je een klantgerichte benadering.
  • Je kun je goed inleven in de vraag van een inwoner, maar verliest daarbij de belangen van de gemeente niet uit het oog.
  • Je hebt ervaring met beeldbestekposten en met de kostenopbouw van werken in de GWW.
  • Je bent in staat je netwerken goed te onderhouden, hierin schakel je flexibel en toon je jezelf als een betrouwbare partner.
  • Je werkt graag in een team en bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk), weet anderen te overtuigen, en bent vasthoudend en accuraat.
  • Affiniteit met duurzaamheid, klimaatbestendigheid en ecologie is een pre.
Wat bieden wij?
Met een baan waarmee je impact hebt op de stad en de gemeente Eindhoven. En een informele organisatiecultuur, waar oog is voor een goede werk- en privébalans. Verder mag je rekenen op onderstaande arbeidsvoorwaarden:
  • Een bruto maandsalaris tussen € 3.317,- en € 4.752,- op basis van een 36-urige werkweek. Het exacte salaris wordt afgestemd op de opleiding, kennis en ervaring die je meebrengt.
  • Een jaarcontract. Als we van beide kanten tevreden zijn, wordt het omgezet naar een vast contract.
  • 27 vakantiedagen per jaar (als je fulltime werkt). Hiernaast kun je adv-dagen opbouwen en zo in totaal ongeveer 10 weken verlof opnemen per jaar. Werk je in deeltijd, dan is dat natuurlijk naar rato.
  • Boven op je salaris krijg je ons Individueel Keuzebudget van 17,05%. Dit houdt in dat er elke maand 17,05% van je bruto maandsalaris voor jou wordt gereserveerd. Dit kun je bijvoorbeeld inzetten voor de aankoop van verlofdagen of voor een fietsvergoeding. Ook kun je dit budget (deels) uit laten betalen.
  • Jouw reis met het ov vergoeden wij volledig. Reis je met de auto? Dan hebben we een reiskostenvergoeding van € 0,23 per (woon-werkafstand) kilometer vanaf 7,5 km tot en met 40 km enkele reis. Kom je met de fiets/e-bike of te voet? Dan vergoeden we € 0,23 per km zonder maximum. En voor iedere dag dat je volledig thuiswerkt, ontvang je ook een vergoeding.
  • Een groot aanbod aan cursussen en trainingen via de Eindhoven Academie.
  • Hybride werken: een mooie mix van werken op een van onze locaties of vanuit huis. We bieden (thuis)werkfaciliteiten aan om je werkplek veilig en gezond in te richten. En voor iedere dag dat je volledig thuiswerkt, ontvang je een vergoeding.
  • Gratis fruit in onze gebouwen en € 20,- per maand korting op een sportabonnement bij een aangesloten sportschool.
  • Toegang tot de digitale versie van het Eindhovens Dagblad en 8 uur per jaar om je in te zetten voor maatschappelijke activiteiten die bijdragen aan de stad.
Nieuwsgierig naar al onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk .

Mocht je een interne sollicitant zijn dan ben je al bekend met de arbeidsvoorwaarden en is mogelijk niet de gehele tekst op jou van toepassing.

Waar kom jij voor staan?
Eindhoven is dé stad van innovatie, technologie, design en vooral van toekomst. In het hart van onze snelgroeiende stad werken we met ruim 2700 collega’s vol energie aan een fijne stad om in te wonen, werken en recreëren. Met betrokken bewoners, partners en maatschappelijke instanties staan we samen voor onze stad.

Voor de meeste functies, zo ook voor deze functie, geldt dat hybride werken mogelijk is. Medewerkers zullen daarom minder vanuit kantoor en meer online werken. Dit betekent minder reistijd en reizen. Breng je de juiste expertise mee, maar woon je wat verder weg? Dan nodigen we jou van harte uit om ook te reageren op deze mooie inhoudelijke uitdaging!

Diversiteit en inclusie vinden we heel belangrijk. Bij ons is ruimte voor iedereen. We zijn blij met de verschillen tussen onze medewerkers. Die hebben we het liefst net zo groot als die in onze stad en regio. Want juist doordat we verschillend zijn, maken we samen onze grote plannen waar. Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Lees dan de verhalen van onze medewerkers op .

Solliciteren?
Reageren kan tot en met 31 maart 2024 via het sollicitatieformulier op onze website. Met vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kan je terecht bij Maaike van Asperen, Corporate Recruiter, via 06-41709081. Heb je nog inhoudelijke vragen? Toon van den Elsen, Teamleider Stadsbeheer (gebiedsbeheer), staat je graag te woord via 06-46034321. In het kader van ons ‘Gelijke kansen beleid’ en onze objectieve selectieprocedure is de motivatiebrief geen onderdeel meer van ons selectieproces.

De eerste gesprekken staan gepland op 9 april en de tweede gesprekken op 16 april.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

Aanbod

Ben jij op zoek naar een baan waarmee je impact hebt op de stad en de gemeente Eindhoven? In een informele organisatiecultuur, waar oog is voor een goede werk- en privébalans? Solliciteer!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in